Van olyan Invitel előfizető, akinél már aktív a Spíler2?
Szia ! Èn 11 ève vagyok előfizetőjük.Múlt héten szintèn kèrtem a módosítást a spiler2 miatt ,az ügyfèlszolgálatos 4-5 nap átfutási mondott, /hogy hova futnak ,ès mivel azt nem mondta/de gèpelt kb.15 percig!!!!Tegnap /7 munkanap után/ felhívtam az ügyfèlszolgálatot 22 perc várakoztatás után felvette egy hölgy és tájèkoztatott hogy az új szerződèsben benne van 60-90 NAP AZ AKTIVÁLÁSA¡!!!!!!!!!!
EGY .URVA CSATORNÁT 2-3 HÓNAP ALATT TUDNAK RÁTENNI A MENÜMRE2019- ben !!!/megjegyzem ez más kulturországokban az aláírás pillanatában megtörtènik ,max.otthon áramtalanítani kell a "boxot"/ Lassan depresszióba esem,mert egyszerűen nem tudom feldolgozni az esetet.
A hölgy vigasztaláskèppen mèg annyit mondott ,azèrt hetente próbáljam áramtalanítani a dekodert , hátha csodát èlek meg...
/mert èrtesíteni nem fognak,ès az új szerződès attól a naptól lèp èletbe amikor az új csatorna is benne lesz a csomagba.
Ja mèg annyi ,hogy minderre megkèrdeztem ,az egèsz úgy nèz ki mintha kiakarnák tolni 2-3 hónappal a "hűsèget".Nem èrkezett válasz...
Az èn válaszom neked viszont az,hogy ha van más opció akkor IGEN IDEJE VÁLTANOD!!!!
Nekem Szigethalom sajnos nincs más !Az internet is a maximálisan garantált 15 MB/sec letöltèssel jön csak az utóbbi hónapokban,de ez már egy másik törtènet...
VICCCCC!!!
SIKERÜLT BEKAPCSOLNIUK !!! Ma már a spíler kettőn nézem a Barca meccset. Körülbelül 75 NAp a várakozási idő .
Ez itt a xxI . század kérem szépen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!