Csak én érzem hogy úgy Tóth Gabi lassan P! nk utánzata?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 20:38
1/11 anonim válasza:
Sztem csak te gondolod így. Szerintem meg egy béna p icsa.
2/11 anonim válasza:
szerintem még rajtad kívül sokan érzik így..
(én személy szerint nem)
de hha így gondoljátok,ő csak bóknak veszi mert imádja. :D
amúgy mindig mindenkire rálehet mondani h ezt meg ezt utánozza..
3/11 anonim válasza:
Sztem meg egy hülye idióta szerencsétlen aki jó dolgába már azt sem tudja mit csináljon ezért majmolja a külföldi sztár(t)okat. És sztem elmehet a pics...ba.
4/11 anonim válasza:
Nem vagy egyedül:)
Gabinak a Megasztár elején gyönyörű hosszú haja volt, aztán ott levágták neki az új imidzs miatt...
Most meg ez a szőke rövid haj... Huh... Nem áll neki jól.
5/11 anonim válasza:
sztem g*ci jól áll neki :D
és csodás hangja van.
aztán meg h p!nk utánzat-e vagy nem azt lefosom.
6/11 anonim válasza:
Hát Te még nem hallottad,hogy egy csomószor úgy beszélnek róla a tv-ben,hogy a magyar Pink... :) Mondjuk szerintem olyan messze van tőle,mint Makó Jeruzsálemtől...
7/11 anonim válasza:
Azt utánozza,aki éppen menő.Pink,Rihanna...kíváncsi vagyok mi lesz a következő...
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Ez az tótgabi egy szerencsétlen,csak próbálja utánnozni pinket,de nagyon nem megy.
10/11 anonim válasza:
szerintem meg Pink ès Rihanna utànzat....ha mèg jòl nèzne ki akkor azt mondanàm hogy ok meg ha jò lenne a zenèje de mind a 2 tèren egy nagy zèrò a csaj...ùgy hogy sztem szànalmas... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!