Herbynek miert van lakoautoja? Lemaradtam egy ideje nem neztem
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 08:36
2/5 anonim válasza:
Szokásos ingyenélés és megjátszás folyik, igazából nézni sem szabad, mert minden kattintás, mint ott töltött idő ingyenpénz ennek az arcnak! Neked ki ad ingyenpénzt? Ezen gondolkozz el, mikor legközelebb rákattintasz egy ilyen youtube "sztárra"
3/5 A kérdező kommentje:
Engem pont nem erdekel honnan van penze. Ugyan ugy megnezem Herbyt mint mast. Csak erdekelt hogy honnan van
2019. júl. 13. 11:17
5/5 anonim válasza:
Sümegi ház amiben ő lakik az sem az övé. Anyuci meg vette neki. Pedig aki régóta követi az tudja, hogy herby anno az ilyen embereket nagyon elítélte ha valaki a gyerekének vesz házat. még fika jellegű videót is csinált erről persze azóta nem lehet megtalálni ezt a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!