Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok az új sorozatról...

Mit gondoltok az új sorozatról? (Vámpírnaplók)

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem. Már az első évadot megnéztem angolul, nagyon ütős lett a vége. De azt nem árulom el :)

Érdemes nézni.

2010. júl. 10. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Emlékszem mikor először kezdték el játszani Amerikában és már nálunk is volt feliratosan. Én pedig bevágtam a durcát, hogy nem nézem meg, mert a True Blood-hoz úgy se ér fel. Hát mekkorát tévedtem. Az első részen még röhögtem, a második már tetszett, aztán nem bírtam megállni, hogy ne nézzem végig az egész első évadot. Mit hagytam ki... *-* Hihetetlen. Imádom! <3
2010. júl. 10. 11:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor már 3-an avgyunk akik imádják a Vámpírnaplókat(L)Nemrég kezték el adni a tv-be és még csak most keztdem el nézni és egyszerűen imádom(L)Függő lettem(L)
2010. júl. 10. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Aha, én is már megnéztem feliratosan az egész első évadot, és rohadt jó :D Am már ez a Damon gyerek is egyre jobban tetszik, de azért Stefan még mindig jobban :D

Pedig nem vok oda ezekért a mostani vámpíros cuccokért...

2010. júl. 10. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Húh, nekem nagyon tetszik. Én már olvasom meg mindent csinálok vele :) Imádom, nem lehet szavakba önteni.
2010. júl. 10. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

elmegy

jobb mint az Alkonyat,de nem vagyok fanatikus rajongó

2010. júl. 11. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen király! Nagyon bírom! Damon nagyon helyes benne!!
2010. aug. 28. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Imadom
2010. nov. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!