Igaz, hogy a Big Hit debütáltatni fog egy lánycsapatot?
Még nagyon teória szaga van az egésznek (szerintem).
De ha lesz egy új banda akkor ugyan úgy megjelenik majd a BigHit-nél a számláló, mint a TxT-nél. Ez lenne a legreálisabb.
De ha lesz is, az se mostanában lesz szerintem, hisz még a TxT is még a "nagyok" mögött van, először őket kéne valahogy feltornásztatni a magasba, legalábbis én így csinálnám.
De véleményem szerint ez csak 1-2 év múlva fog megtörténni, amikor a TxT már nem számít nagyon rookie bandának.
Női gyakornokokat továbbra sem fogadnak. Mint női gyakornok csak Min HeeJin-ről "tudunk", de nagy százalékban ő sem biztos.
A BigHit oldalán a jelentkezésnél meg csak az van hogy Boys Only (csak fiúknak), úgyhogy a női gyakornokok kivannak zárva, ismét.
Röviden, nagy eséllyel nem lesz a BigHitnek a közeljövőben új lánybandája.
én remélem, hogy nem. és nem azért, mert utálom a női idolokat, (erről szó sincs), hanem mert ennyi csapatra külön odafigyelni már nagyon nehéz lenne.
(pl. ott van az ikon es a blackpink esete, a yg csak a bp-t foglalkoztatja szinte, es ez nyilvan nem a lányok "hibája", csak a yg nem tud odafigyelni mindenre, és lehet hogy a bighit is belecsuszna ebbe a hibába :0)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!