Miért kell visítozni, ha hírességet láttok?
Most komolyan... A sok kis tini nem gondol bele abba, hogy milyen kegyetlenül irritáló egy hírességnek/sztárnak, ha sikítva/visítva közelednek hozzá? De tényleg, ők is emberek! (A hiedelemmel ellentétben a Patiszon gyerek sem vámpír... xD)
Titeket nem idegesítene? Miért nem lehet NORMÁLISAN viselkedni híresség közelében? Én már nem egy magyar énekessel/színésszel futottam össze, mégsem üvöltöztem/sikítoztam, hogy "Úristen, ott van Lukács Laci a Tankcsapdából!" Nehezetekre esik ember módjára bánni velük?
Mert elment a jobbik otthonról.
De komolyan.Nem igazán normálisak.
jó hát ha neked Lukács laci a tankcsapdából olyan aki miatt sikítoznak, az durva XXDD
sztem meg nem kell egyáltalán, amikor itt tulképp minden második ember celeb, nem nehéz ... bár ha Kiszel Tündét meglátom akkro én nem azért sikítozok mert jaj celebet látok, hanem a fülébe, leordítom a fejét, annyira utálom az értelmes képét :)
nba amúgy meg nemrég Gyurta Dani ült mellettem a moziban és ? csak kicsit irigyeltem a csajszit akivel volt, mert állat szép az a srác életben is :))
Mert általában 12 évesen nem igazán rajong az ember, hanem 14 éves kortól. Csak nézz körbe. Persze, biztos vannak 12 évesek, akik valamiért rajonganak, de 14 fölött többen vannak...
Amúgy én sem értem meg őket. Hihetetlenül primitívek, hiszen a sztárok is olyan emberek, mint mi. De azt sem értem, hogy miért nem képesek beleképzelni magukat a helyükbe, hogy milyen az, ha minden alkalommal ha emberek közé lép elkezdenek üvöltözni. Elég kellemetlen. :/
Köszi a válaszokat :)
Látom, nem csak én nem értem ezeket a tiniket... :D
Nem csoda, hogy a Patiszon is azt nyilatkozta, hogy idegesítőek a magyar tinilányok... :S
Lukács Laci... xD Jól van, na, ő jutott először eszembe! :D
15 éves vagyok...
Engem is irritál, hogy így sikítoznak! :/
Én is jó pár színésszel találkoztam már, de nem kezdtem el visítozni...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!