Mit gondoltak Rubint Larácskáról? Instagramm
A seggét fotóztatja folyton xD
Plusz az a méteres póthajról messziről virít, hpgy mű...
De. Hol az apja ennek? Nem szabad 14 évesen ezt csinálnj.
Schobert Lara Bocs, a Norbi lánya. Bár meg kell nézni az anyját neki. Szerintem az apja még normálisabb...
És konkrétan mi a gondod vele?
Mert az hogy fürdőruhába van nagy kaland, ma már a 10 évesek is járnak strandra.
Nem azzal van a baj, hogy fürdőruha... Meg kell nézni a többi képét is...
Sajnálom,ha nem érted, mi a probléma. Nem vagyok irígy, mire? Sokkal jobban néztem ki ennyi idősen, de ilyen képeket sem osztottam meg... Ki is vágtak volna otthonról, de fel sem merült.
1.Lara a 16-ot tölti idén , már rég nem 14 éves..
2. Kérdező , szerezz magadnak életet , ha ezzel töltöd a nyarat , hogy fiatal lányokat szapulsz . Én sem ismerem Larát , de azért mert instára ilyen képeket feltesz nem valószínű , hogy a való életben is mutogatja magát a fiúknak , lehet , hogy nagyon visszahúzódó . Nem érdemes borító alapján ítélni.
3. Amúgy is ennek meg hasónló kérdéseknek semmi értelme sincs . Ennyi erővel bárkit lehetne szidni , szinte már minden 2. lány instája így néz ki...
4. Azért sincs értelme , mert semmit nem érsz el itt a mocskolódással . Elég kicsi az esély , hogy Lara majd felnéz ide és pont temiattad befejezi a posztolást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!