Hogyan tűnjek ki amerikában magyarként?
Figyelj.
Éltem kint 3 évet amerikában. Igaz nem LA-ben, hanem Pittsburgh-ben.
Esélyed sincs! Semmi!
Ma már nem az megy, mint 20 éve, hogy az utcáról keresnek embereket. A közösségi média, a médiacégek kezelik az adatbázisokat, a szakszervezetek pedig visítanak, ha nem helyi kapja a munkát. Sokkal több esélyed lenne európában érvényesülni - legalábbis ott mondjuk teljesen ismeretlenként, ha elkezdesz járni meghallgatásokra, akkor olyan 3-4% is lehet az esély, ha tehetséges vagy, vagy bepasszolsz egy profilba, akkor olyan 20-25%, de az USA-ban bizony nulla ismeretlenül, pár napja odaérkezve.
Kapcsolat mit takar? Valamilyen reklámcég futtatna? Vagy annyi a kapcsolat,hogy lakik kint haver? Portfólióid vannak? Médiában mennyire vagy jelen? Közösségi médiában?
A producerek, rendezők,reklámszakemberek NEM az utcáról gyűjtenek, mint említettem a szakszervezetek elég erős nyomást gyakorolnak rájuk. Vannak fejvadászok, akik az utcán vadásznak, de az iszonyat lutri, ha nem akarod egy furgonban végezni úgy, hogy bekandikál egy köbgyök, akkor nem kockáztatnék a helyedben.
Persze, az más helyzet, ha van referenciád. Van? Ha csak álmod, hogy színész legyél, akkor nulla az esélyed. És ez nem trollkodás. Odakint mérnökként dolgoztam, nem egy filmforgatásra is csináltunk díszletépületeket anno, elég jól beleláttam a dolgokba.
Rokon család videózik, ott a kisgyerekek legot raknak össze, játékokat próbálnak ki. Rengeteget dolgoznak a videókon, minden pénzüket ebbe fektették bele.
Most már a gyerekek a nickelodeon csatornán szerepelnek igaz csak statiszták, esetleg kis szerepeket kapnak. Youtubeon bevételük van, lettek szponzorok is.
Kezdj el videózni az már jó kiindulási slap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!