Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulcsár Edina minek szült...

Kulcsár Edina minek szült gyereket?

Figyelt kérdés
Végig azon ment a sajnálkozás, hogy neki nem lehet gyereke, végül sikerült, alig 8 hónapos a gyerek. Edina állandóan inkább dolgozik, bulizik, gyereket meg a nagyszülők nevelik, egész hétvégékre lepasszolják, miközben munka közben sem vele van nyilván. Ha vele van akkor meg megy a tévé, meg a folyamatos insta. Néha persze feltölt pár videót amin játszanak, de egy normális ember ha a gyerekével játszik, minek videózik közben? Ez az anyakép lenne ma a példa?
2019. jún. 1. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jön is a következő gyerek...
2019. nov. 18. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Úgy tűnik Medike nem sikerült elég jól, máris lecsengett csóri úgyhogy kell az utánpótlás hogy dőlhessen a gyerekmunka után a pénz és legyen kivel reklámozni. Már egyből a bejelentést hogy milyen nemű a következő kis golam is nyilván hazudozások közepette egy reklámmal kellett bejelenteni, már meg sem lepődtem. 😂
2019. nov. 18. 17:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem minek neki még egy ha ezzel sem foglalkozik eleget. Állandóan le van passzolva vagy a tévét bámulja. Nagyon fontos lehet a sok fotózás meg mittomén.
2019. nov. 18. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Mennyire undoritoak vagytok.
2019. nov. 19. 07:26
 15/17 anonim ***** válasza:
13%

Az ide irogatók biztosan mintaanyák ugye? :) Mert iszonyú hányingerkeltő amit leműveltek. Nem vagyok egy Kulcsár Edina rajongó, de miért kell ezt itt csinálni? Ennyi örömötök van az életben, hogy ismeretlen embereket szidtok a neten? Grat!

Majd írjàtok már le, hogy ti miért szültetek, hogyan nevelitek a gyereket. Kíváncsi lennék a tapasztalatotokra. De gondolom erre úgysem fog egyikőtök sem válaszolni :) Jaa és a ti gyereketek a világ legszebbje ugye??

2019. nov. 19. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyok tökéletes sem pedig mintaanya mert mint olyan, szerintem egyik sem létezik. Igaz, Edinánál szerintem még a blur effekt meg a retus nélkül is jobban nézek ki. Én viszont nem teszem pénzzé a gyerekemet, neki nincs egy ára amiért “szívesen” reklámozza a rendezvényszervezőt meg a babakocsit stb, nem osztok meg a gyerekről fotót ahogy a térdéig lógó szaros pelenkában téblábol és még sorolhatnám. A véleményemet leírhatom szerintem miután tálcán kínálják az életüket. Kéretlenül egyébként nem teszem, a fotói alá sem kommentelek de ha kérdeznek mint jelen esetben akkor szívesen kifejtem az álláspontom ami erről a témáról meglehetősen negatív. Hozzáteszem van Kulcsáréknál rosszabb is e tekintetben, hogy példával is éljek: Tücsi mondjuk, aki szerintem már minden határon túlmegy a gyerekével való reklámozásban, gusztustalan. Legalább Edináék az utóbbi időben visszavettek egy kicsit ebből de gondolom a Mamas&Papasnak pl a kistesónál sem fognak nemet mondani de ne legyen igazam. Nekem ez nem szimpatikus, ennyi, a többiről a véleményemet pedig a 3-as válaszban kifejtettem.
2019. nov. 19. 12:14
 17/17 anonim ***** válasza:
21%

de nem mindegy ki mit csinál? :D te nemet mondanál a helyükben ilyen ajánlatokra? gondolom a válaszod persze az hogy igen.

Viszont amilyen hangnemben irogatnak itt egyesek, néha elgondolkodtató, hogy az életben hogy viselkedhetnek.

2019. nov. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!