BTS koncerteken lehet venni bt21-es dolgokat, pólókat és army bomb-ot, ott a helyszínen?
Figyelt kérdés
Hétvégén megyek koncertre ezért szeretném tudni hogy ott lehet e venni:)2019. máj. 27. 23:39
1/5 anonim válasza:
Bombot,pólót lehet,BT21-es cuccokat nem hiszem.A bomb ára kb.40-50 £ körül lesz.(megyek én is Londonba)
2/5 A kérdező kommentje:
Ténleg, akkor lehet találkozunk ;) Köszi szépen:)
2019. máj. 28. 12:54
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok: most olvastam,hogy lesz Bt21 bolt Londonban,május 28 és június 2 közott.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt már én is láttam köszi, terveztem is hogy a koncert után elmegyek de olyan drága volt a komcerten minden hogy 2 dolgot vettem és már elfogyott a btsre átváltott pénzem😭
2019. jún. 7. 21:27
5/5 anonim válasza:
Lehet, persze. Sőt... Van, aki a helyszínen veszi meg a jegyet is a bejáratnál, persze azok általában mindig jó helyre szólnak, és drágábbak is. Persze, ha addigra marad jegy. De vannak olyan szimpla emberek, akik még eszik a jegyet azért, hogy ott a helyszínen eladják, mert az drágább. Sok cuccot lehet venni, póló, album, army bomb, különböző kis cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!