Lehetségesnek tartjátok hogy a szlovák énekesnő akire ráírtam azért nem válaszol nekem mert magyar vagyok?
Figyelt kérdés
Van Szlovákiában egy énekesnő.Nekem bejön,szép és közvetlennek,barátságosnak tűnik.Pár napja írtam neki egy üzenetet természetesen szlovákul,hogy szépnek és kedvesnek tartom őt tetszik a zenéje is.Viszont válasz azóta se érkezett.Lehet ennek az az oka,hogy ráment a facebook oldalamra és látta hogy rendes magyar állampolgár vagyok és Budapesten lakom?És lehet hogy neki ez baj,ezért nem válaszol?2019. máj. 17. 09:05
1/7 Gugu Gabor válasza:
ugyan nem tudom kiről van szó, de gyanítom nem te vagy az egyetlen ilyen rajongója, nem hiszem hogy van kapacitáya minddnkinek válaszolni
2/7 anonim válasza:
Gondolod te vagy az egyetlen aki üzenetet ír neki? Nem biztos, hogy van ideje mindet megválaszolni, meg egyébként majd pont arra áldozza az idejét, hogy mások adatlapját nézegeti. Mivel a leírásod alapján kérdést sem írtál neki, ezért azt várod, hogy visszaírjon egy "köszi"-t?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,írjon legalább egy köszönömöt,vagy küldjön egy szmájlit,vagy egy szivet:)
2019. máj. 17. 17:12
4/7 anonim válasza:
Na itt kezdődik a betegség, amikor millió az egyből rajongó megsértődik mert miután erőt vett magán a hosszas készülődés és gondosan megírt "mostantól összeleszünk haverkodva" levél elkészülte és elküldte után nincs válasz.
5/7 A kérdező kommentje:
Én reménykedem hogy válaszolni fog.De még jobb lenne találkozni vele.
2019. máj. 23. 15:37
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de kizártnak tartom, hogy megnézte az adatlapod.
7/7 anonim válasza:
Nem hinném. Az ilyen hírességeknek nagyon sokan írnak és nem tudnak minden üzenetre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!