Mit csináljak hogy a húgom ne nézze ezeket a rohadt videósokat?
Nagyon elegem van már, hogy MINDEN reggel az Ownmckendry üvöltésére ébredek korán reggel! Egészen este 11-ig nézi őket, valamikor tovább, és mivel egymás mellett vannak a szobáink, nagyon hangos, nem tudom mit csináljak, fülhallgatót direkt nem akar bedugni!
Függő lett a szenny trágya videósokra, bukik angolból, és már nem foglalkozik velünk! (a családjával)
Régebben meséket nézett, most meg megtalálta ezeket a minecraft és gameplay szennyeket és ezt nézi EGÉSZ NAP.
Semmit sem tudok tenni ellene? 2 hónapja ez megy már és anyámmal elegünk van.
Ja és a húgom 10 éves és lány.
Szüleidnek szólj, hogy nem "tiszták" ezek a videósok (nosika pl). A hugoddal beszélj, hogy legyen nyitott más tartalmakra is (pl. Tanulom magam). Értesd meg vele, hogy az ő korosztálya leginkább a célközönség, mert könnyen befolyásolhatók (OXO tea, videósbolt.hu és társai). Ha kell használj egy kis manipulációt "Ugye nem akarsz a marketing fogásaiknak bedőlni?"
Próbálj meg mást is nézetni vele. "Hugi, találtam egy videóst, aki szerintem tetszene neked" és mutass be egy értelmesebb csatornát.
Az a baj, hogy a yt főleg az ilyen clickbaites szennyeket dobja az embereknek, mert ebből van hasznuk. De szerintem egy Szupimester, Piscatel vagy egy Rájzápp sokkal jobb minőséget csinál, mint a 200.adik mein kampf videós...
Köszönöm a választ! Az a baj hogy én már mondtam ezeket neki, de akkor is nézi őket...
És engem ez nagyon irritál, mert utálom a magyar videósok nagt részét, főleg azokat akiket ő néz...
De neki ez tetszik, és nem érti meg hogy szarok! A tanulom magam az egyik kedvenc csatornám, de ő azt úgyse értené és nem érdekelné...
Sajnos laptopon nézi, amin alul van olyan érzekelős amon tudod caúztatni az ujjad, és billentyűzet is van rajta.
Anyumnak nem lenne szíve megfosztani őt az internettől.
gondolom ő se mondja meg neked, hogy te mit nézz, te mivel foglalkozz :D
nem tudom, minek kell ennyire hisztizni ezen. nézze csak. ő baja, ha aztán egy idióta lesz belőle...ameddig pedig anyád nem ad neki pénzt, hogy oxo teát vásároljon, addig nincs belőle baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!