Ki manapság a leginspirálóbb fiatal sztár?
Figyelt kérdés
Akinek a legjobb az imidzse, aki komoly aktivista, jótékonykodó, kedves, akármi ilyesmi. Nektek kik a kedvenceitek?#sztár #fiatalság #fiatal #híresség #kedvesség #inspiráció #ismertség #befolyás #közösségi média #aktivizmus
2019. ápr. 28. 20:37
2/7 anonim válasza:
Billie Eilish bár ezek a tulajdonságok nem annyira jellemzőek rá, mégis én nagyon szeretem, és még sok más fiatal is szerintem.
3/7 anonim válasza:
Billie Ellisht mondanám én is. Nem tudom, hogy jótékonykodik-e de abszolút favorit most a fiatalok között.
7/7 anonim válasza:
Sabrina Carpenter az egyetlen szerintem a mai tinisztárok közül, akiről semmi rosszat nem tudok mondani, habár annyira nem ismerem a munkásságát.
Aranyos, alázatos, és természetesen viselkedik. Nem a tipikus, magát kellető instababa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!