Szerintetek milyen következményei lesznek annak, hogy manapság a celebek a gyerekeikből élnek?
egyrészt én is a 2-es véleményén vagyok.
másrészt mi nincs káros hatással egy mai gyerekre, ha ezt kívülállóként egy előző generációs személy nézi?
ez pont az a tipikus "bezzeg az én időmben" felfogás, pedig akkor sem nézett ez ki másképp, amikor te voltál ilyen fiatal. csak akkor anyádék zsörtölődtek ugyanígy, hogy "te jó ég, mi lesz ebből a gyerekből". utána nem elképzelhetetlen, de pont ez a gyerek az, akit most felnőttként szidunk, hogy mit művel a sajátjával...
a világ nem a konzervatív gondolkodásnak áll...ha azt csinálod, amire igény van, azzal lehet előre jutni, ez van.
a legtöbben azért sikertelenek, mert folyamatosan csak okoskodnak, keseregnek, hogy ez nem helyes meg az sem helyes, meg mi lesz így ennek a vége.
nem értetted a lényegét, amit írtam.
a lényeg a jövő, ahol nagy valószínűséggel akármennyire is gondolod ezt a dolgot károsnak meg undorítónak, nem fogja megpecsételni a gyerek sorsát...tudni fog boldogulni...valószínűleg jobban, mint te, aki csak kesereg és kritizálja ezt a csúnya világot.
a múltban is kevesebben voltak az ilyen emberek és ez a jövőben is így fog lenni...ha nem így lett volna, eleve nem is tartanánk itt, csak ahhoz az emberekben összetartás kéne, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!