Kpoperek! Mi történt a Stray Kids-es Bangchan-nal? Mert lattam valamit hogy sirt mert leszoltak a hajat vagy valami ilysmi de nem ertettem teljesen
Bangchan tett-e bármit, ami miatt rasszista lenne.
Csak az én ismerőseim közül kapásból fel tudok sorolni 6 embert, akinek raszta a haja, pedig egyikük sem fekete. És ők csak a közelebbi ismerőseim.
Nem tett semmit, amivel megbántotta volna a fekete embereket. Ez olyan, mintha engem rasszistának nevezne valaki, mert azt mondom cigánykerék, holott az kézenátfordulás.
Aki japánban tetkót csináltat, az se válik yakuzává. Ha koccintok egy pohár sörrel egy német haverommal, akkor máris a nemzetem kivetett tagja leszek? Lehet Bob Marleyt se kellene hallgatnom, meg gospelt mert mittudomén. Picit gondoljuk át a dolgot! A netizenek szeretnek belekötni mindenbe, amibe csak lehet. Biztos unalmas az élet, aztán ez adott a jó kis lehetőséget. Bezzeg azért senki nem szidja őket, hogy szőkére festik a hajukat és kék kontaktlencsét tesznek be, pedig milyen árja kinézetük lesz tőle...
Szóval sajnálom szegény srácot. Koreai közszereplőknek sose könnyű a helyzete, néha tényleg olyan lehetetlen dolgok miatt vádolják őket. Ezt a fölös energiát igazán fektethetnék hasznos dolgokba a netizenek. (BTS Ddaeng is erről szól)
Annyi logikai képtelenség van abban, amit írtál, első.
Ha valaki egy olyan hajat visel, akkor már rasszista lesz? Nem hinném, mert ha az lenne, akkor nem viselné.
Hogy miért? Mert elítéli őket, s minden olyat, ami velük kapcsolatos.
Bár, már ez manapság annyira nem igaz.
Pluszban csak én fogom fel úgy, hogy ezzel inkább közelebb húzza magát az ember a másikhoz?
Pont úgy, mint mikor egy hetero ember támogatja a meleg jogait.
Pluszban rengeteg olyan minden van, ami kultúrára volt osztva régen,ma mégis sokan csinálják, mégsem zavar senkit.
Akkor ez most miért? Ezt nem bírom felfogni.
Logikába ütközik az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!