Ti írtatok már rá Messengeren, vagy bárhol egy ismert emberre?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor válaszolt? Mit írt vissza? Továbbra is beszélgettetek? Külföldinek írtatok már?2019. ápr. 9. 21:46
1/3 anonim válasza:
Írtam, egy sem válaszolt soha. :D De nem szabad feladni, hátha.
2/3 anonim válasza:
írtam. jóban vagyunk. külföldi is volt, bár ők egy osztrák zenekar tagjai.
3/3 anonim válasza:
Néha "hülyeségből" írogatok Tom Holland-nek, hogy legyen szép napja meg ilyenek, mert reménykedek, hátha egy nap megnézni...pedig tudom, hogy üzenetekre soha nem válaszol, csak kommentelget néha napján a rajongói oldalakon. :)
Joe Mazzello tudom, hogy üzenetekre szokott válaszolgatni Instán, random kiválaszt embereket, nagyon aranyos :D Van akivel több mondatot is vált, nem csak ír egy sort.
Ja, és egyszer Veréb Tamásnak írtam szintén Instán, szerettem volna tudni, hogy szerepelni fog e valamelyik darabban a Szegedi Szabadtéri Játékokon, és meglepődtem, de válaszolt. Nagyon kedves volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!