Slamovits István (Slamó) miután kilépett az Eddából, mit csinált?
Csak úgy elgondolkodtam, hiszen ő írta a Hűtlen, Álmodtam egy világot magamnak, Kölyköd voltam, Egek felé kiálltottam című dalokat...amikkel nagyon nagy sikereket aratott ez Edda művek, mind e mellett rendkívül jó gitáros volt.
De miután kilépett, mit csinált? Zenélt? Vagy mi? Tud róla valaki valamit?
Valami olyan problem is volt, hogy azt állitotta Pataky az egyik dalra hogy ő írta, meg az albumra is ő írta a nevét. Holott Slamó írta, és a zenét is ő csinálta meg rá. Ezt egy régi felvételen mondja ő maga:
De mi lehet azóta vele?
Leírom azt is, hogy igen, valami nézeteltérés lehetett köztük a dalszerzéssel kapcsolatban. Valami olyasmi, mint a Pink Floydban annak idején a Gilmour meg a Waters között. De a pontos sztorit nem tudom.
Egyébként, ha megfigyeljük, az Edda hangzása is változott azóta, amióta a Slamó kilépett, tehát ebből is látszik, hogy neki milyen nagy szerepe volt a korai Edda hangzásában, és a zenekar hatalmas sikereinek a megalapozásában.
Slamó nélkül nem ment volna az Edda egyről a kettőre. Igen, a hangzás is egészen más lett utána. Rosszabb...:/
Aztán ez volt amikor Kun Peti (Kunos) velünk volt 😭😢 miután elment megint más volt az Edda. Na utána meg már Alapival vittek egy bizonyos szintet, illetve viszik is, csak Attis öregszik...
Igen...pontosan. Természetesen Attila nélkül nem lenne Edda az Edda Művek.
És igen, nagyon jó formában van! A hangja is verhetetlen.
Nagyon jo volt a Kör c.musical az Edda dalaibol.Ketszer is megneztuk a ferjemmel.
Toth Attila,Pinter Tibor ,es Koos Reka voltak a foszereplok.
Slamot kar,h nem latni sehol,kedveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!