Mi a kedvenc Marilyn Manson idézetetek? (Dalszöveg részletetek? 18/L
"Babble babble bitch bitch
Rebel rebel party party
Sex sex sex and don't forget the violence
Blah blah blah got your lovey-dovey sad-and-lonely
Stick your stupid slogan in
Everybody sing along"
:P
„Az idők nem válnak egyre erőszakosabbá, csak egyre több mindent sugároznak a tévében.”
Kiselőadást ugyan nem kértél hozzájuk... de ez például elsősorban azért tetszik, mert a falra tudok mászni a "bezzeg régen" kezdetű szövegektől. Miközben tekintve, hogy minél előrébb vagyunk az időben, annál fejlettebbek vagyunk, annál több mindenre jöhetünk rá, evidens, hogy régebben visszamaradottabbak voltunk. Ami nálam nem igazán fér össze a jobbal. Ott van például a rengeteg idealista, felhők fölött úszkáló nő, akik arról ábrándoznak, hogy milyen jó lehetett a bálozós évszázadokban élni, amikor "igazi úriemberek voltak a férfiak, nem pedig ilyen erőszakos bunkók". Az már persze nem jut el az agyáig, hogy ha szerencséje lett volna, akkor az apja választ neki egy férjet, aki talán pont hasonlókorú is az apjával, aztán egész életére a tulajdonává vált volna, aki azt csinálhatott vele, amit csak akart. :P
„Isten és Sátán csak két szó, mint a Marilyn és a Manson.”
Ez igazából a vele kapcsolatos jelenség összefoglalása miatt jön be, illetve azért, mert szemlélteti... mennyire leragadnak páran a részleteknél. Az emberek annyira esztelenül, pulykaként fel tudják fújni magukat apróságokon is, hogy észre sem veszik, ő például azért is gúnyolja az egyházaikat, azért jön ezzel a démoni maszlaggal, hogy idegesítse őket.
Végezetül pedig - ehhez nem fogok regényt írni:
„Soha nem mondtam, hogy légy olyan, mint én. Azt mondom, légy önmagad, és különbözz a többiektől.”
Huu, hat nem tudnam felsorolni, mert minden egyes szamaban van minimum 1 mondat, ami megfog. Inkabb az aktualis kedvencem irom le: You can't see the forest for the trees
You can't smell your own shit on your knees
There's no time to discriminate
Hate every motherfucker
That's in your way.
"I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit."
"Az édes álmok innen jönnek, ki vagyok én hogy ezzel ne értsek egyet?"
(Sweet dreams)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!