Miért nem szeretik az emebrek Cristiano Ronaldot?
Én lány vagyok és szerintem nem is helyes. sokkal helyesebb srácok vannak a fociba, csak nekik nincs ilyen hírverésük és nem pózolnak mindenhol össze-vissza, hanem fociznak..
Mehet a lepontozás. (H)
Mert soakt hisztizik és színsézkedik. A külleméről emg annyit, hogy én még nőt nem láttam, akinek bejött volna, ellenebn Beckham sokaknak tetszik, de rá nem igazak azok, amit CR-ról írtam, és ezért én is sokra tartom.
De ha féltékeny is lennék midnenkire, aki bármiben is jobb nálam, akkor szinte mindenkiről rosszakat mondanék.
Lány vagyok, úgyhogy nem a féltékenység beszél belőlem.
Nekem nem tetszik, nem is szeretem. Beképzeltnek tűnik és nagyképű. A teste tényleg jó, a feje nem gazán jön be. Valóban vannak nála sokkal jobb focisták. Egyébként igen, el kell ismerni jól játszik, nem tagadom, bár néha (ahogy elnézem) a labdával is elég "önző". (inkább végigviszi ha úgy rosszabb is, mint hogy passzoljon és ne neki legyen gólja/helyzete. Na persze most nem láttam játszani, lehet hogy már nem)
Amúgy: úgy tudom nem is végezte el a 8 általánost. Tudom, ennek nincs túl sok szerepe a fociba, mert azt jól csinálja, de azért egy kis(!) műveltség nem ártana...
Mert az emberek sokfélék. Van, aki kedveli, más meg nem.
Sok olyat tett, amivel felhívta magára az emberek és a média figyelmét, és ez általában megosztja az embereket. Voltak olyan hűzásai, amelyekkel kifejezetten rossz példát mutatott, ami egy élsportolótól (millió gyerek példaképe) különösen visszataszító és kártékony.
Sok embernek a metroszexuális viselkedése nem tetszik (rengetegen tévesen keverik ezt a bhuzival).
Sokan egyszerűen azért nem kedvelik, mert az ellenfél csapatában játszik. Ne feledd a szurkolók számára általában nem szimpatikus az ellenfél játékosa.
Meg persze a szimpla irigységről is lehet szó. A lényeg, hogy nem lehet egy egyszerű okot mondani, hogy azért nem kedvelik, mert...
mert elég arrongáns..
amúgy sztem se jó pasi...(lány vagyok)
Nem rossz focista..De mostanában sokkal inkább a magánügyei és a reklámszerepei miatt kerül középpontba,semmint a jó foci-eredményei miatt.
lásd: ma pl kiderült h.apa lett.:s--Twitteren,Facebookon tette közzé a hírt:S
Nyilván egy egyéjszakás kalandból:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!