Mi a véleményetek Schumck Andor össze jött egy 27 évvel fiatalabb lánnyal? (videó)
Mi a véleményetek erről? videó: https://www.youtube.com/watch?v=EygjQaZr5QY
Én okádok az ilyen "nőktől"!
Csupán kettejükre tartozik.
.
Tőled nyúlta le a nőt, hogy törődsz vele?
Ha nem, akkor hadd ne írjam le, mi a véleményem azokról, akik más kakijában turkálnak.
"Csupán kettejükre tartozik"
Aha.. akkor miért is raknak fel erről videót? ha kettejükre tartozik akkor ne rakjanak fel nyilvános videót. Felesleges játszani itt a prűd kisasszonyt.. valószínűleg tudtál azonosulni a kis hölggyel. :)
Tartós kapcsolat, olyan eltartós :)
Egy enyhe megvetés érzek, de amúgy ja, hidegen hagy.
Felraktak egy videót, amit te meg is néztél. Tehát érdekelt a dolog. Nincs miről beszélni.
Nem szorított pisztolyt senki sem a fejedhez , hogy nézt meg,
Ha valaki ilyen videókat megnyit, ilyen tartalmú szennylapokat olvas, az nem verje itt magát, hogy "hánynom kell tőle? Meg hogy "disznó"
Szerintem neked se a fogad fáj. :D
Engem az érdekel, hogy melyik része zavar téged ennek igazán.
- A faszi hogy a pénzével szedte össze a csajt.
- A faszi aki tudja hogy vett egy csajt és ezzel a videóval provokálja azokat akiknek nem tellik rá.
- A csaj aki pénzért van egy faszival.
- A csaj aki tudja, hogy pénzért van egy faszival de megjátsza hogy szereti.
Mi a problémád, hogy van aki a pénzért embereket vásárol, van aki a testéből él, vagy maga az érdekkapxsolat?
Fószertől nem kell okádnod csak a nőtől?
Azt meg csak szeretnétek ha mindenki megvehető lenne, de ez nem így van. Sőt még csak nem is általános jelenség, talán csak a felszínen, mert a szar is a víz felszínén úszik, ezért ilyenek látszólag az emberek, de nagyon sokan vannak akiket nem lehet beárazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!