Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van valaki, aki tudja biztosra...

Van valaki, aki tudja biztosra, hogy Shawn Mendes melyik hotelben fog megszállni április 3-án Bécsben?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, szeretnék odamenni. Ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor írd meg privátba kérlek

2019. márc. 6. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Természetesen van valaki. Shawn Mendes-nek hívják az illetőt (de ha ő nem, a menedzsere biztosan tudja).
2019. márc. 6. 14:27
 2/12 Wadmalac ***** válasza:
100%

Hát, a hotelt sem lesz könnyebb megtalálni, mint a megfelelő kérdés rovatot...

Ha nem közlik előre, gondolom éppen azért, hogy a többi vendéget ne sikítsák el a fanatikus gruppik.

Már bocs.

2019. márc. 6. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Valami aluljáróban, ahová való.
2019. márc. 6. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
A bécsiben
2019. márc. 12. 09:37
 5/12 anonim válasza:
100%
Rajtuk kívül senki nem tudja még. :) Figyeld Shawn és a zenekara közösségi médiafelületeit a koncert napján, általában szoktak posztolni, ha megérkeznek a szállodába. Aztán a háttér vagy "árulkodó jelek" (lámpa, kilátás stb) és a luxushotelek weboldalain publikált fotók összehasonlításával ki tudod következtetni. Ja, és ha rájöttél, NE add tovább! Kevesebb a valószínűsége a találkozónak, ha rengeteg ember fog várakozni. :) Sok sikert!
2019. márc. 21. 14:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó, szerintem már rájöttem és azóta őrizgetem magamban az infót:D
2019. márc. 22. 11:27
 7/12 anonim válasza:
Szia!:) Tudom, hogy azt tanácsolták hogy ne add tovabb senkinek az infót, de körülbelül két hónapja próbálom kideríteni hol fog megszállni, már ráírtam minden elérhető emberre, aki talán tudna segíteni, de egyszerűen sejtésem sincs. Lehet a koncertre sem lesz lehetőségem elmenni, ezért legalább a hotel nevét szeretném megtudni. Igy látatlanban mondom, hogy senkinek sem adnám tovább az infót, nem fogom kitenni sehova, szóval ha nagyon szépen megkérlek tudnál segíteni? Nagyon megköszönném, egy álmom válna valóra!:)
2019. márc. 23. 16:33
 8/12 anonim válasza:

azt azért ne felejtsd el, hogy este 9 után, az új szabály szerint, Shawn nem fog találkozni rajongókkal, szóval a koncert után nincs értelme rá várni

A koncert előtt pedig nem mindig áll meg fotózkodni, szóval ne erre a lehetőségre építs azért

2019. márc. 24. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Találkoztál vele? Melyik hotelben szállt meg?
2019. ápr. 4. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Sikerult valakinek talalkoznia vele?
2019. ápr. 4. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!