Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lett Rogán Cecíliából...

Hogy lett Rogán Cecíliából ilyen jó nő? Képpel illusztrálom régen milyen volt és most

Figyelt kérdés

[link]

Sok mostani képen rá sem ismerni hatalmas változáson esett át. Ezt is meg néztem :

[link]

Elég durva. Erre más nő is képes akinek nincs a tulajdonában ennyi vállalkozás meg ingatlan? 😂 Hogy átlagos csajból bomba csaj legyen?

2019. febr. 28. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
A régebbi képen jobban tetszik.
2019. febr. 28. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát én nem nevezném bombanőnek.
2019. febr. 28. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit csodálkozol. Nem lett belőle semmilyen nő, egyszerűen más a frizura, plusz az öltözködés. Meg nyilván jobban ki van sminkelve.

Megmondom őszintén, nekem szimpatikusabb egy helyeske, ám visszafogott nő, mint egy ilyen cicababa stílusú.

2019. febr. 28. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És igen, más is képes, persze nem olcsó, mert nyilván nem tanoncok csinálták a frizuráját. Minden viszonyítás kérdése. Maga az arca korábban is helyes volt, csak változtatott a stílusán, és feltűnőbb lett a felszínesebb emberek számára.
2019. febr. 28. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezelésbe vette egy stylist, fodrász, sminkes + konditerem.
2019. febr. 28. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Ennyit tesz az, hogy van pénz.
2019. febr. 28. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Közpénzen nem nehéz, ha egész nap semmittevéssel telik akkor ráér hogy magával foglalkozzon.
2019. febr. 28. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Röviden a te adó Forintjaidból
2019. márc. 1. 03:15
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Régen jobban nézett ki, most csak hiszi magáról, hogy jó nő, egyèbként ocsmány feje van, még a 6kg smink sem segít
2019. márc. 7. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

Már eleve a fiatalabb kori képen is tök szépen nézett ki, szerintem gyönyörűek az örökölt vonásai.

Tehát ha már eleve szép valaki, szép vonásokat örököl, akkor nem nehéz később is szépnek lenni. Rövid barna hajjal is, látod, hogy szép az arca, nem? Szerintem tök szép arca van, tehát nem változott semmit; max talán annyit , hogy lett pénze, hogy megélje azt a stílust, amilyen ő szeretett volna lenni, akár mindigis. (Én nem ismerem őt személyesen egyébként.)

2019. ápr. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!