Hogy lett Rogán Cecíliából ilyen jó nő? Képpel illusztrálom régen milyen volt és most
Sok mostani képen rá sem ismerni hatalmas változáson esett át. Ezt is meg néztem :
Elég durva. Erre más nő is képes akinek nincs a tulajdonában ennyi vállalkozás meg ingatlan? 😂 Hogy átlagos csajból bomba csaj legyen?
Mit csodálkozol. Nem lett belőle semmilyen nő, egyszerűen más a frizura, plusz az öltözködés. Meg nyilván jobban ki van sminkelve.
Megmondom őszintén, nekem szimpatikusabb egy helyeske, ám visszafogott nő, mint egy ilyen cicababa stílusú.
Már eleve a fiatalabb kori képen is tök szépen nézett ki, szerintem gyönyörűek az örökölt vonásai.
Tehát ha már eleve szép valaki, szép vonásokat örököl, akkor nem nehéz később is szépnek lenni. Rövid barna hajjal is, látod, hogy szép az arca, nem? Szerintem tök szép arca van, tehát nem változott semmit; max talán annyit , hogy lett pénze, hogy megélje azt a stílust, amilyen ő szeretett volna lenni, akár mindigis. (Én nem ismerem őt személyesen egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!