Filmszínészek ezt hogy tudják tolerálni? Több lenn
Arra gondolok, hogy szerepeket játszik, ahol megerőszakolják, meztelenül kell lennie stb. Hogy tolerálja ezt? Nem szégyelli, hogy látják majd a családai, rokonai ráadásul cenzurálatlanul blu-ray kiadásban??
Mondok egy példát: Köpök a sírodra (I spit on your grave, 2010) aki látta, tudja miről beszélek egy fiatal lányt megerőszakolnak többen, még análba is, és ráadásul majdnem mindent mutatnak, a nemi szerve is látszik egyik jelenetnél. Sarah Butler a színésznő neve, és ha rámentek a wikipedia oldalára, az a kép van fenn róla mikor ennek a filmnek a premierje van és ráadásul az apjával van. Ennyire más lenne a színészek lelki világa? Más körökben mozognak, nekik ez normális? Én nagyon szégyenleném magam ha bármelyik rokonom is látna ilyen filmet rólam, de még idegentől is szégyenleném... Pedig nem vagyok az a jó kisfiús típus...
Ti mit gondoltok erről?
nem mondod. mindenki pénzért csinál vmit, még a prosti is. Én azt akarnám megtudni vagy legalábbis elképzelni, hogy élnek ennek a tudatában, hogy van ilyen múltja is?
Még példa: Dogtooth (Kykodontas, 2009), görög film, ebben a szülők nem engedik ki a kinti világba a gyerekeiket, van benne szex, nemi szervek mutatása stb.
De levon. A legtöbb ember tudja mi az a film, mi a különbség a színjátszás és a valóság között.
Persze biztos vannak akik azokat a képeket is igazinak gondolják ahol valaki arcát cserélik le.
Nem hiszem hogy szégyelnivaló lenne az ilyesmi egy színész részéről. Az a dolga hogy hitelesen játszon. Ameddig a forgatáson nem kell olyat tennie amit nem akar, addig ezzel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!