Mi a véleményetek Zvolenszki Zoltánrol?
És arrol amit csinál?
https://www.youtube.com/user/hunguga
Valamint azokrol akik nézik a videoit?
én eddig még sosem hallottam róla. így első ránézésre nem is vagyok rá nagyon kíváncsi, de lehet, hogy egyszer alaposabban is megnézem majd, hogy mit csinál.
akik rendszeresen nézik, amit csinál, azok valószínűleg tudják, hogy miért nézik.
én egy csomó sikeres YouTubert nem értek, hogy miért nézik emberek, de ettől még nem érzem magam felhatalmazva, hogy leszóljak másokat. nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie. én se szeretném, hogy mások rám kényszerítsék az ízlésüket, cserébe én sem akarom másoknak megmondani, hogy mit kell szeretniük. ha nekik jó, hadd nézzék!
pont ez a jó a platformban, hogy (szemben a tévével pl.) mindenki nézheti, ami neki tetszik, aki nem talál magának valót, az meg csinálhat olyat, amilyet akar és majd a közönség eldönti, hogy kire és mire kíváncsi...
Règebben nèztem. Igazi trash videós a pali.
Az egèsz családja egy csőd, saját maga meg egy aluliskolázott, pancser proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!