Szerintetek milyen lesz Vajna Tímea új pasija?
Figyelt kérdés
Most, hogy már nincs férjnél, és hatalmas vagyonra tett szert, szerintem egy rövid ál-szomorúság után, új pasit fog keresni. De a kérdés az, hogy vajon milyen lesz az a pasi?
Szerintem most fogja kiélni magát és egy brutálisan jóképű, legjobb korban lévő, magas, izmos, sármos alfahímet fog választani a jelentkezők közül. Valakit akitől kb. minden nő látásra is benedvesedik. Szerintetek?
2019. jan. 21. 14:23
11/18 anonim válasza:
Végülis nem csinálja rosszul, ha elég ügyes, szépen kicsinálhatja az összes gazdag szélhámos vénséget.
12/18 anonim válasza:
Nem jó Mészáros mert annak családja van. Amúgy sem tudom honnan veszi mindenki hogy "mekkora vagyonra tett szert". Honnan tudjátok hogy Vajna mindent rá hagyott? Gondolom vannak neki más rokonai is, plusz a Fidesznek is jól jöhet az a több tízmilliárd Ft...
13/18 anonim válasza:
így van, volt házassági szerződésük, koránt sem biztos, hogy minden az övé lett. (azért rosszul biztosan nem járt)
"nem érdekel random luxuskvák magánélete"
Nem hát, azért olvasod el és még kommentelsz is... :D
14/18 anonim válasza:
Szerintem a következő választása Soros György lesz.
15/18 anonim válasza:
Szerintem is Soros György lehet a reális befutó nála:-D
Viszont szerintem megveszi magának egy fityiszes alfa oligarcha gyerek.
16/18 anonim válasza:
Mehet vissza Damu Rolandhoz. )
17/18 anonim válasza:
Szerintem valamilyen Zolinak fogják hívni, 30 körüli jóképű, milliárdos pasi, aki jó barátja volt Andy Vajnának, és üzleti partnere lesz Tímeának a Nobu étteremben.
18/18 anonim válasza:
Öreg és gazdqg lesz, mivel vaskos gyomra van Timikenek, mint kiderult az évek folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!