Adam Lambert vagy Justin Bieber?
Figyelt kérdés
Szerintetek Adam Lambert vagy Justin Bieber a jobb?(Ne nézzétek hogy Adam meleg...)2010. jún. 29. 22:03
21/31 anonim válasza:
Szerintem Justin Bieber nem néz ki jól és nem is jó a hangja szemben Adammal akinek remek hangja van és nagyon jól néz ki ;)
22/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! Amúgy szerintem Justinnak ahiz képest jó a hangja hogy 16.. Adamnak viszont télleg nagggggyon jó hangja van!!:D
2010. júl. 6. 17:35
23/31 anonim válasza:
Adam... Justin hangja elég jó, bár még most kezd erősen mutálni, úgyhogy még változik. Adamé ilyen marad hálistennek. Justinnak is vannak jó számai de Adam valahogy jobban megfogott. Bocs Jb fanok de nálam ADAM LAMBERT a nyerő!! :)
24/31 Aubrey* válasza:
Adam Lambert k*rvaa jópasiiii:):D és jó hangja van és imádom:) szóval ADAM(L)
25/31 anonim válasza:
Hogy lehet őket összehasonlítani?? Justin egy szerencsétlen! Adam tehetséges.:D Egyértelmű.
27/31 anonim válasza:
ADAM LAMBERT! ADAM ADAM ADAM! Ez nem kérdés! EZERSZER IS ADAM! dzsásztin hód a közelébe se ér ADAMNEK!!!!!<3
29/31 anonim válasza:
Adam sokkal jobban énekel és szerintem szemétség volt második helyre rakni csak azért mert magánéletében másabb mint a többség.
szóval egyértelműen:
ADAM!!
30/31 anonim válasza:
JUSTIN?????!!!!! szerintem neki mentetek valaminek, és eltört a szemüvegetek, na meg a hallókészülék is elcsúszott kicsit...ha nem nézzük bieber hangját és stílusát, akkor is Adam a nyerő!
na meg ha versenyeznének, míg bieber ott toporzékol a start táblánál, és filózik rajta, hogy miért nincs ott egy tömeg, aminek a tetején végigadják a rajongók (mert hogy ő mindíg is egy álmodozó tipus volt :D)Adamnek már a temetésére megy mindenki, mert már olyan régen meghalt...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!