Mi a véleményetek Szirmai Gergelyről? Számotokra mi a pozitív a videóiban és személyében; és mit nem kedveltek benne?
Nem tudok semmi kivetnivalót találni a munkájában és imádom a személyét is. Viszont sokan negatívan vélekednek róla.
Személy szerint Ti milyen embernek gondoljátok őt szeretitek a videóit? Miért?
Én személy szerint nagyon bírom Gergő stílusát és azt, ahogy azt képviseli a youtubeon. Számomra szimpatikus hogy nem a szponzorációról szól a csatárnája (én csak a HollywoodnewsAgency-t követem, a többiről nincs tapasztalatom) , illetve hogy nem kéri állandóan hogy likeoljuk/iratkozzunk fel rá.
Ugyanakkor megértem azt is, ha valakinek Gergő stílusa sok/ csak úgy nem jön be, nyilván nem vagyunk egyformák, részemről ő egy nagyon pozitív, gondolatokkal és mondanivalóval teli és nem utolsó sorban emberi karaktere a magyar youtubenak a sok művi sminkes-haulvideós reklámfelület mellett... szóóval TurbékTurbék!
Az én véleményem kb ugyanaz, mint az első válaszolóé. Tetszik a stílusa, humora, meg úgy amblokk az egész személyisége. Az is kétségtelen, hogy baromi intelligens a srác. Szeretem.
Az AFK nem követése pedig nagy hiba, pótold mielőbb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!