Mi kell ahhoz, hogy valaki stand up comedy fellépő legyen?
semmi!
ahogy ma elnézem a TV-be stand up comedy felépőket egyre amatőrebbek ,egyre gyengébbe!!!
csak odaállsz mondasz valami nagyon gyenge poént és alányomnak egy műröhögést a TV-be!!!
Ez ma a stand up comedy Magyarországon!!!!
Jaj, amúgy külföldishez azt akarom még írni, hogy szerintem nem baj, ha van egy kis akcentusa, a lényeg az, hogy a humora legyen jó.
Itt van például Fekete Pákó...:P
FELHíVÁS!
A Godot Dumaszínház keresi olyan fiatal és kevésbbé fiatal extrovertált, avagy introvertált férfiak, vagy nők, vagy köztesek jelentkezését, akik hajlandók 20 percre fellépni a Godot Stand-Up Comedy Club világot jelentő deszkáira.
Jelige: A gázsiban majd megegyezünk.
Dumaszínház - FÉLŐRÜLTEK FESZTIVÁLJA
A Félőrültek Fesztiválja című műsorunkban, egy előzetes meghallgatást követően lehetőséget biztosítunk fellépésre vasárnaponként és az itt felfedezett tehetségeket szerepeltetjük az alaptagok és a sztárok között a főműsorokban.
Jelentkezni lehet:
E-mail: fellepo@dumaszinhaz.hu
Köszönöm a válaszokat :)
A Fekete Pákó mióta vicces? :D)) Én sose tudtam nevetni a hülyéskedésein :D
Főleg arra voltam kíváncsi, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a fellépőnek. Logikusan végiggondolva kiegészíteném az előző válaszokat olyan tulajdonságokkal, képességekkel, mint a kreativitás és rugalmasság. Kreativitás azért kell, mert ki kell találni vicces történeteket. Néha a helyszínen improvizálni kell. Ehhez kell a kreativitás.
A rugalmasság is kell, mert gyorsan és ügyesen kell reagálni az emberek hangulatára, a humorérzékükre. Például, sz.rásról és szexről szóló viccek nem biztos, hogy bejönnek az 50 év feletti korosztálynak.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!