Szerintetek ha még élne Zámbó Jimmy, akkor még mindig a csúcson lenne vagy már ő is a süllyesztóbe került volna?
Kissé morbidnak hangzik de Jimmy pont a csúcson hagyta abba. Még azelőtt távozott az élők sorából hogy a karrierje leszálló pályára ért volna(ami véleményem szerint bekövetkezett volna 2001 óta).
Ennek az az előnye,hogy most úgy emlegetjük mint Zámbó Jimmy a király. Ugyanis nem járatta le magát a trash bulvárral, nem csinált bohócot magából az Édes életben vagy valami hasonló trágyában, sőt még az űrlényekkel se állt kapcsolatban. Márpedig ezek elég gyakran megtörténnek azon sztárokkal akik kezdenek kikopni a középpontból(lásd Pataky Attila).
Hát szerintem már rég nem lenne a csúcson.
A mai bulvármédia mocskos világa őt is bedarálta volna, akár csak sokakat.
Ma már nem elég az, ha valaki szépen énekel és jó dalszerző, messze nem.
Ha igazán nagy sztár akarsz lenni, akkor szerepelj mellé mindenféle ostoba celebes műsorban, akár talkshow, akár kamu-reality, legyen minél több botrányod, a lényeg h keltsd fel a figyelmet, hogy mindenki rólad csámcsogjon, annál híresebb leszel.
A mai zeneipar sajnos így működik.
Szerintem ha még élne, egy kiégett, lecsúszott alkesz lenne, akit kicsinált a média és a hírnév.
Én is úgy vélem, a csúcson hagyta abba, így mindenkinek pozitív emlékei maradtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!