Adam Lambert valóban homoszexuális?
Adam a világ legjobb énekese, Justin meg egy f.sszopó kis k.csög!!!
Különben tényleg tökre mindegy, a hangja a lényeg, csak nagyon helyes sztem:$
Ha mindegy akkor miért tetted fel a kérdést? Amúgy igen,az,de ettől nem hogy rosszabb,hanem különlegesebb.
A tehetségét pedig max irigységből kérdőjelezik meg,mert igenis fantasztikus énekes.
Aki meg csak azt tudja írni hogy ki az az Adam Lambert,az nem tudom minek ír ide...
na azért Justin s eegy .... az amit mondott valaki, azért mert meleg, nem kell már ilyenekt összehordani mindjárt
Adam Lambert pedig természetesen meleg, na de sztem ez sosem volt kérdés
Nem tudom, miért itt kell firtatni a témát, mivel egyike azoknak a hírességeknek, akik nyíltan felvállalták a homoszexualitásukat. Ha ő rég ország-világ elé tárta a másságát, miért kell itt csámcsogni a tényeken?
Különben soha nem érdekelt senki szexuális beállítottsága, mivel a művészvilág "krémje", a legjobbak zöme meleg. Attól (vagy épp azért) még baromi tehetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!