Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Xxxtentacion halálakor a...

Xxxtentacion halálakor a kocsiban hogyhogy nincs vér sehol?

Figyelt kérdés

Nem látszik se a ruháin, se az arcán.

Egyszerűen semmi gyilkosságra utaló nyom.

A videón látszanak a történések nyilván, de ahhoz képest meg túl tiszta volt a körülmény a kocsiban. Hogy lehet ez?

2018. nov. 19. 10:31
 1/7 anonim válasza:
64%

A tetoválásait sem látni a napsütés miatt, úgy halott az ipse, ahogy illik. Hivatalosan a mellkasába kapott golyó ölte meg, de a nyaka jobb oldalába kapott golyó is végzett volna vele.

A többin rágódjanak a konspirációk kedvelői.

2018. nov. 19. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Lehet csak halálra drogozta magát. Nem lepne meg. Csak így kevésbé "gáz" a halála.
2018. nov. 19. 11:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet adni a konspirációs elméletekre mindig, az ő halálával kapcsolatosan nem is olvastam el egyet se. Csak feltűnt, hogy semmi vér nem volt az autóban és a ruháján sem. Csak le volt bukva oldalra a feje. Ezért tartottam érdekesnek a dolgot. Annyit tudok, hogy a halála urán volt egy videó, amiben arról beszélt, hogy nem halt, hanem valami klipet forgatott, úgyhogy ne dőljön be senki.
2018. nov. 19. 13:45
 4/7 anonim válasza:
37%
A videó kamu volt, úgy :D
2018. dec. 20. 21:44
 5/7 anonim válasza:
76%
Nem értem, mindenhol csak azt látom ,hogy “egy drogos, drogos volt,miért szeretik azt a drogost” Miért általánosítotok? Nem egy Lil Pump-ról beszélünk (sajnálom akit megbántottam).
2019. szept. 13. 22:14
 6/7 anonim válasza:
67%
Elvileg azért nincs vér mert belsővérzése volt (vagy valami ilyesmi :///)
2019. szept. 13. 22:15
 7/7 anonim válasza:
70%
2.-nak, X nem tolt drogokat. Együttes tag volt, tagok sokat cuccoztak, ezért X vagy egyatalán vagy egy minimálisan lógott velük.
2020. máj. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!