Mi a jelenlegi címe a Source music-nak és a bighit-nek?
egy-két barátommal szeretnénk karácsonyra küldeni kézzel írott levelet a Gfriendnek és a BTS-nek szóval segítenétek hogy milyen címre és hogy hogyan küldjünk el?
a neten már keresgéltünk de több címet is találtunk
hihetetlen hogy mennyire elvan dugva a külföldiek számára...
A Gfriend címével kapcsolatban nem tudok segíteni neked.A BTS cím,amit tudok, az az a cím, amit akkor tettek közzé,mikor a management közölte, hogy nem fogadnak a srácok több ajándékot/kütyüket.Ezen a linken megtalálod:
Viszont úgy tudom,volt egy költözés, de épületen belül költöztek, tehát a cím jó,esetleg az emeletben lehet eltérés.Személy szerint erre írnék nekik.Jó tanácsként írom, ha feladjátok a levelet postán, érdemes egy tértivevényes szelvényt csatolni,amit visszaküld az koreai posta neked, ha valaki átvette a levelet.Az már más kérdés,hogy megkapják-e a srácok, és el is olvassák-e.(Ha pedig nem jó a cím, akkor úgyis visszakerül hozzád a levél.)Sok szerencsét!
Bocs én írtam rosszul
Még kicsit nézelődtem a neten és ugy tűnik hogy ők a bighit régi épületébe költöztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!