Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kulcsár Edináék vagy Kasza...

Kulcsár Edináék vagy Kasza Tibiék unalmasabbak és szánalmasabbak a terhességgel és gyerektémával való napi haknizás terén? Nehéz dönteni.

Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Ja hogy szerinted az a normális, ha 3 férfinek szül valaki 3 gyereket? 😂 Nincs több kérdésem. 😄
2018. nov. 8. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kasza Tibi terhes?
2018. nov. 8. 22:34
 13/15 A kérdező kommentje:
11-es, még az említett 2 pár is lehet ebben a cipőben, mert sokkal fiatalabbak, és igen, ebben nem fogok ítélkezni-
2018. nov. 9. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Edina szánalmasabb! Pont azért szerintem, mert terhesen mutogatta magát, a gyereket viszont már alig...

Magyarul csak magát szereti mutogatni, pózol és reklámoz mindenhol. Tibiéknél is kezd sok lenmi a posztolas, de őket még követem. Bár picit meglepett hogy jóba lettek a Kulcsárékkal...Mankerből többet néztem volna ki. Edina nagyon előadja magát az instán hogy ő milyen jó ember aztan a gyerekét eladná 5 forintért. A kritikát sem bírja, tiltja a hozzászólásokat...

És ez volt a világ 2. Legszebb nője...

Smink nélkül kellett volna indulnia

2018. nov. 12. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:
36%

Hát én egész nap neten lógok, de még egyetlen egy képet sem láttam egyikről sem :D Azt se tudtam, hogy terhesek/gyerekük van...

Mondjuk tévét nem nézek, szennylapokat meg nem vásárolok. És láss csodát, nyugodtak az idegeim :D

2018. nov. 12. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!