Vannak Magyarországon NORMÁLIS Minecraft videósok?
Sajnálattal tapasztalom a YouTube, főleg a magyar YouTube átlagminőségének romlását. Mindenhol csak a "clickbait" és a lehető legtöbb pénz elsajátítása a cél.
Aki a Minecraft nevezetű játékban ismert, és nem csak azon a "jaj felmegyek a gagyiszerverre csapkodni a kardommal" szinten, az tudhatja, hogy a világ egyik legegyedibb és legzseniálisabb játéka, ugyanis egy más játék sem tekinthető lényegében egy "művészeti ágnak", ahol a játékosnak nem csak a szórakozás a célja, hanem hogy alkosson valamit, és az a valami megmaradjon. Ugyanúgy, ahogy a festészet. Ezenkívül a technikai része is a játéknak kitűnő, melyik másik játékban lehet még működő számítógépet építeni, ami nem csak szimulált, hanem emulált? Aki felnőtt és játszott a játékkal, ezt valószínűleg tudja.
A videósok azonban nem arról híresek, hogy a Minecraftról jó minőségű videókat készítenek. Kiteszik, hogy minél több kisgyerek megnézze a sz*r "clickbaites" videókat, ezzel azt sugallva, hogy a Minecraft egy hülye játék kisgyerekeknek, és a kisgyerekek se tudják megtalálni az igazi értékeket a játékban.
Magyarországon nem csak a videósokkal van a probléma, hanem a nagy szerverekkel is, akik lehetővé teszik, hogy szervereiken játszanak a videósok és követőik, szemét tartalmakat gyártva.
A játékosok közössége, amely nagyrészt 8-14 évesekből áll, teljesen toxikusok, egymást anyázzák, mindennek elmondják egymást.
A videósokat támogatja az egyik gagyi szerver, ami jelentősen Magyarország legnagyobb Minecraft szervere, amit most nem neveznék meg, hívjuk csak úgy, hogy "GagyiMC". A "GagyiMC"-n kívüli többi nagy szerver sem sokkal jobb, de azok legalább nem csábítják a kiskorúakat 30.000€-os rangok vásárlására, nem osztanak meg linket vírusos oldalhoz a saját kliensükből (aminek alapból nem szabadna léteznie), nem árulnak videósokat ábrázoló bugyikat, és még sorolhatnám. Nehogy azt higgyétek, hogy csak a "GagyiMC"-vel van gondom. Nem, a többi nagy szerverrel ugyanúgy, csak a "GagyiMC"-t látom a "legdurvábbnak". Ez az én saját véleményem.
A sok videós és gagyi szerver a játéknak rossz hírnevet szerez cselekedeteivel, úgymint, hogy "gyerekes", "szar", "hülyeség", "clickbaites videósok", stb.
Summa: A Minecraftot rossz irányba tereli a sok szemét tartalmat gyártó videós és a legjelentősebb szerverek, ezzel a játéknak rossz hírnevet szerezve.
Ez csak a háttértörténet volt, és ahogy én látom a helyzetet.
A kérdésem az lenne, hogy vannak-e olyan magyar videósok, illetve streamerek, akik NORMÁLIS Minecraft-os tartalmat töltenek fel, nem játszanak a "GagyiMC"-n, és nem is támogatja őket a "GagyiMC" bugyik árulásával, a videók nem "clickbaitesek", és nem a semmiről / hülyeségről szólnak, hanem valami mondanivalójuk is van, tehát a játékon belül valamire is tanítanak...
Köszönöm.
Főleg ilyen kisebb videósokra gondoltam, hogy gyűjthetnétek, de elmondom mi az előzőkkel a probléma.
Főleg olyan tartalmakat gyártanak, amelyek a kisebb gyerekeket ragadják meg, és ráadásul olyanok, amiknek nem látom túl nagy értelmét. Mire is gondolok?
Nincs értelme (legalább is szerintem):
- Lucky blockok nyitása.
- Pályák bemutatása.
- Let's playek, ha nincs benne valami érdekes. Már több ezer let's play létezik...
- Kalandpálya végigjátszás. Ebből is már több tízezer biztos, hogy van.
- Minecraft zene videók és animációk.
Aminek látom értelmét:
- Redstone videók.
- Farm tutorial.
- Építészetről szóló videók.
- Let's play, ha van benne valami érdekes - pl. amit említettek, hogy Sirius let's play-e, na az eddig Magyarországon a legszínvonalasabb let's play volt.
- PVP videók - bár nem vagyok PVP játékos, de szerintem ennek is van értelme, ha jól meg van csinálva, és jó a téma. Pl.: csapdák, factions let's play, stb. Tehát nem az ilyen 12 évesek által felvett GagyiMC SkyPVP videókra gondolok.
Természetesen nincs nagy probléma a többi videóval sem, nem fog összedőlni a világ mert valaki Minecraft kalandpályákat játszik ki, de nincs túl sok értelme...
Remélem érthető vagyok!
Nekem tetszik perkyparrot,uborcraft ők nem olyan régen kezdték a survival meg a hardcore t,de uborcraft már régen nem tett ki hardcore os videót.
De az én kedvencem rolix minecraft mesterfokon, nagyon tetszik amit csinál, illetve nagyon igényesen csinálja.Remélem tudtam segiteni
[#16]
"Korábban 2 ilyet megnéztem, akkor először láttam és persze kiderül, hogy nem igaz és csak megjátszott, rendezet színjáték,"
Jaj. Utálod a gyerekkori mesédet, mert az egész színjáték/bábozás/meg van rajzolva? hí? Ajaj :D Szörnyű az ilyen felfogás. Én bármilyen PGT Dani videót úgy néztem meg, mintha ti bekapcsolnátok a Nickelodeont. Ja, és én nem ilyen degenerált Nickelodeonon nőttem fel spongyabobbal, meg kitudja milyen őrült űrlényes szar micsodával, ami fut, és közben úgy röhög, mint egy totálisan megőrült, pszhiiátriáról szabadult eset, hanem az M2-n többek közt a régi legendás mesékkel, mint a Süsü, de hát az is clickbait, hát nem is egy igazi sárkány van benne! hí! Hát ez szörnyű, ez a clickbait! - miért kell olyan videósokat szídni, akik a gyerekes szórakoztatást a Minecraftba ültették át? Nem tudom, hogy UborCraft felfogta-e, hogy kit szíd. Egy olyan Danit, aki rettentő kedves személyiséggel és aurával bír, és képzeljétek, én megszerettem a minecraftot, és kreatívkodtam. Egyszer volt, hogy ilyen 3 csapot is megépítettem, ahol lelehetett menni a lefolyóba, és ott kezdődött az a pálya: ami azokban a videókban található, amikor Dani, mindenféle 3 ***-ba megy be, a dani kalandok csatornáján, azthiszem. Nem igaz, hogy ugyan azt csinálja minden csatornáján, ez is tályékozatlanság, hülyeség megállapítás, más kategóriájú videókat tesz ki a Dani Kalandokra, a Dani Minecraftra, a Dani Game-ra, a PGT Dani-ra. Emellett azt is tudom, hogy a PGT rövidítés a Pro Game Testers csatornanév volt. Régen Dani a barátaival működtette a Pro Game Testers csatornát, de lemorzsolódtak a csatornáról a barátok, és a végén csak Dani maradt a csatornán, így hát a rövidités után még hozzábigyesztette a Dani, azaz az ő nevét is, így lett PGT Dani. Én szeretem, szerettem régen az ő személyiségét, és az, hogy valakinek nem tetszik, a több százezer nézőjét nem állítja meg abban, hogy eltávolodjon Danitól: összetartó csapat alakult ki, és én szeretem Dani auráját és személyiségét. Black-al együtt még inkább, de egyedül Black1200 csatornája, hát... Nem tetszik. Nem szólom le, mert tudom, hogy valakinek ő pont úgy tetszik, mint én daninak, csak halgatok.
Sajnos a mostani danit is picit dislikelom. A mostani profi feljavított színvilág és minőség, olyan tényleg túl profinak, szépnek, egyenletesnek tűnik, és ezen kívül nem olyan a hangja, a videók egyedi hangulata, mint rég. Olyan "szép" hangja van, újított, feljavított, úgy túl tökéletes: tehát én a régi Danit szeretem.
De lehet most is szeretni, csak most mások szeretik, mint régen.
Összefoglalva tehát, mindegyik normális videós, a saját érdeklődési körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!