Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek van elege Ed Sheeran,...

Kinek van elege Ed Sheeran, Shawn Mendes zenéjéből?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, túl unalmasak! Mindegyik gagyi "divatzene"... a hangjuk pedig eléggé átlagos...

2018. nov. 4. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem említhetjük Shawnt Bieberrel egy lapon. Bár én Justin zenéit is szerettem már az első számaitól. Igaz amit mondtatok, hogy tinibálvány, de egy ilyen fiatal előadónál nem elvárható, hogy 40 évesek rajongják körbe. Mondjuk erre is rácáfolné a Szigetes élményeimmel ahol annyi apuka, anyuka, 25-30 éves lány és srác tolongott mellettem, hogy levegőt sem kaptam... Visszatérve a tinibálványságra, minden híresség befolyásolja a követőit legyenek azok bármilyen korúak, nekem mindig fontos volt, hogy azok akik éneklését akár naponta hallgatom milyen képet mutatnak nekünk rajongóknak. Azaz, hogyan viselkednek a mindennapjaikban, illetve a rajongóikkal(már amit láthatunk ezekből). Pont emiatt, mondom, hogy Shawn összehasonlithatatlan Justinnal, aki a figyelmet nem csak a zenéjével hanem a folytonos botrányaival is kivívta, nem beszélve arról, hogy néha hogy viselkedik a rajongóival.(persze azt is megértem, hogy kellemetlen amikor 2000 emberke szaladgál után az úton, hogy csináljatok képét és kb egy 300 méteres utat fél óra alatt teszel meg a sok fotózkodástól, de ezt vállalnia kell a hírnévvel, na meg nem elfelejteni, hogy sehol sem lenne a rajongói nélkül). Ennek kapcsán a te remek példádat is megemlíteném, Amy Winehouse-t. Én őt is nagyon de nagyon szeretem, az biztos, hogy a hangja egyedülálló. De szerinted mit mutatott a követőinek? Gyertek igyatok sokat, drogozzatok, legyetek minél botrányosabbak. Az utolsó koncertjén is úgy be volt állva, hogy a vokalistái énekeltek helyette rengeteg számnál.

Szóval szerintem egy ekkora sztárnál akit milliól figyelnek nem mondhatjuk azt, hogy csak a hangja és zenéje miatt "jó". Szerintem nagyon megalázó volt a rajongói számàra, hogy nem tiszteli meg őket egy rendes koncerttel. Ezen a ponton pedig említeném a plyaback harcos előadókat is. Rengetegen csinálják, vagy akár csak azt, hogy félig a tömeggel énekeltetik végig a koncertet. Shawn mindig a saját hangját és gitárját használja, nem beszélve arról, hogy nagyon egyedi hangja van amit sokkal jobban használ mint sok énekes. És a dalai is mind olyanok amiket el is tud énekelni élőben is ugyanúgy, mert arra is van példa bőven, hogy mire kijön egy adott zene egyes emberek hangja úgy szét van autotuneozva, hogy élőben meg sem ismernénk.

Shawnnak nagyon jó a kontrollja a hangja felett, és emelett mindig nagyon kedvesen bánik a rajongóival. Mikor itt volt akkor is lejött a szálloda elé beszélgetni.

Szóval szerintem pont nem Shawn az akit ki kell nézni, de persze nem baj, ha nem szereted. Nem kötelezhetünk senkit és nem is ítélkezhetünk amiatt, hogy más az ízlésed és ezt tiszteletben is tartom/juk. :)

2018. dec. 29. 01:12
 12/13 anonim válasza:
70%
Shawn Menzesz? Ez komoly? Ennél jobb nevet nem tudtál volna kitalálni? Ha nem szereted a zenéit nem kell hallgatni, senki sem kötelez rá. Mielőtt valakiről vélemény mondasz nézz már utána hogy van e valóság alapja. A Dalainak jelentősebb üzenete van mint egy-két énekesnek. Csináld már utána, amit ő elért, azután beszélj. Kevesebb mint 3 év alatt olyat ért ek amit te soha az életben nem fogsz.
2018. dec. 30. 15:59
 13/13 anonim válasza:
Soha nem lehet megunni őket. Egyszerűen Shawn Mendes a zeneművészet megtestesítése
2021. ápr. 22. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!