Hogyan tudok kézzel írót levelet küldeni kpop sztároknak?
Pl Big hit vagy source musicnak
Milyen adatokat kell meg adnom?
Milyen címre stb
És még annyi hogy ezeket meg kapják a sztárok? Mert az oke hogy a neteset nem nézik meg vagy csak nagyon ritkán (sőt szerintem nem is használhatják a közösségi oldalakat ":D)
Ti már küldtetek? esetleg kapta tok valami vissza jelzést hogy olvasták vagy bármi?
Előre is köszönöm a segítséget
Kézzel írott levelet küldhetsz+ egy pár apróságot mellé a tagoknak vagy tagnak (az már rajtad áll)
Nem tudom megkapják e de egyszer egy karácsonyi csomagolós műsort tartott a BTS és ott mindenki ajándékát megkapták úgyhogy érdemes nekik karácsonykor küldeni valamit ha gondolod
V-nek nem rég írt egy kis fiú levelet(persze kézzel írottat) és látta és el is olvasta, sőt vissza is küldte neki,lehet azért mert csak egy gyerek és V imádja a gyerekeket,de szerintem semmi sem lehetetlen és lehet hogy te is kapsz vissza jelzést,sok szerencsét 😋😘
Remélem sikerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!