Nektek ki a fiú és lány UB-tek? Meg UB bandátok?
Nekem a fiú UB-m Bambam, a kedvenc bandám pedig természetesen a GOT7<3
A lány UB-mel már baj van mert nemtudok dönteni, Wendy, Yeri és Rosé között<33
UB bandám a BTS és mindegyiket tagot kivétel nélkül imádom 😍💜
Lány bandákat nem szeretem,de IU-t,mint szóló énekesnőt szeretem:)
UB bandám a Stray Kids, ahonnan Felix a kedvencem.
Lányok közül pedig a Twice a kedvencem, ahol Momo a kedvencem. ^^
BTS az UB fiúbandám,imádom mindegyiket sorba de Kookie az aki egy pöppedt közelebb áll a szívemhez♥
Lánybanda..hmmm talán Lisa a BLACKPINK-ből és a Red Velvet-ből Irene aki úgymond megfogott,kevésbé bírom a koreai lányokat,pl túl cukiskodnak mindent valakinek meg rohadtul nem áll jól és az hülyén jön ki..
Az UB bandám a BTS. Az életem értelme. DE aaz ubm Yugyeom a got7ből
Lány UB bandáma Red velvet. Ub-m még nincsen
Fiú UB banda: GOT7, EXO
Lány UB banda: Girls' Generation, Red Velvet
Fiú UB: Chanyeol (mert mindig vidám és támogató), Sehun (mert ugyanúgy elvan a saját kis világában, mint én. nagyon hasonlítunk), Jin nekem amolyan semi-UB (2014 óta a kedvenc tagom, nagyon szeretem a személyiségét és a hangja olyan, akár egy angyalé).
Lány UB: Jessica Jung (igazi példakép material), Joy (életvidám, tehetséges és gyönyörű).
A lány bandák közül csak néhánytól van egy-két számom, így róluk nem igazán tudok nyilatkozni, de fiúról annál inkább :3 :
Banda:BTS
Tag:TaeTae💜
(Természetesen ismerek más bandákat is, de ők fogtak meg a leginkább)
ARMY❤FOREVER
JISOO BLACKPINK UWUUUU
fiú UBm habár nagyon távol áll a lán UBmtól és Blackpinktől de talán Hobit mondanám a BTSből
UB: Dean
UB banda: BAP, the Rose
UB lány: -
UB banda: Mamamoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!