Mi Justin Bieber valódi msn címe?
Figyelt kérdés
lehetőleg az írjon aki biztosra tudja a valós msn címét2010. jún. 22. 14:38
1/24 anonim válasza:
justin@justinbieber.com
ez a valós, nekem is fent van! <3 *_*
olyan kis cukííh
2/24 anonim válasza:
ha már odaadtam a titkos címét, légyszíves pontozz fel!
3/24 anonim válasza:
Szia. Én tudom, tényleg :> Ez: jstnbbr@windowslive.com
A magánhangzókat kivette a nevéből hogy ne legyen olyan könnyű megtalálni:) Tök okos^^ Sajnos elég ritkán van fent :(((
4/24 anonim válasza:
persze :D windowslive-ot használ xD
5/24 anonim válasza:
justinbieber:yourareagay@hotmail.com!!
már beszéltem vele!!!!:D:D
6/24 anonim válasza:
Hát tényleg sok ész kell ahhoz, hogy valaki olyan címet csináljon, ami esetébe kiveszi a magánhangzókat a nevéből. :D
Nem egy ismerősöm is ilyen címet csinált magának...
7/24 anonim válasza:
kit érdekel,hogy mi az msn-je.amúgy ezek vagy nem is valódi címek,vagy valaki csinált egy kamu msn-t és J.B. nevében nyomja.Szánalmasak vagytok -.-"
9/24 anonim válasza:
Miért ne használhatna windowslive-t? :C Én mondom az az IGAZI, szoktam vele beszélgetni :CCCccc
10/24 anonim válasza:
Jó, akkor engem valaki megdobhatna Brad Pitt msn-címélvel. Ilyen hülyeséget kérdezni...
Jó nagy lökött lehetsz te kérdező. Hány éves kis csitri leányzó vagy? 12? 13? 14? Ennél több nem hinném, hogy vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!