A BTS-nek van, vagy nincs?
#2-es válaszoló!A te válaszod nagyobb spam,mint a kérdező kérdése.Utána nézhettél volna, ki/mi a BTS. Google bácsi mindenki barátja XD. Halkan megsúgom:a BTS az egyik legsikeresebb dél-koreai előadó/fiúbanda.
Kedves kérdező:nem hiszem, hogy a srácoknak jelenleg barátnőjük lenne,annyira elfoglaltak, hogy egy komoly párkapcsolat most nem férne bele az idejükbe.Nem tudom,mennyi idős vagy, de egy komoly párkapcsolat nemcsak a szexualitáson alapul,ha valakit szeretünk,igyekszünk minél több minőségi időt a másikkal eltölteni.A BTS után erre több idejük lesz.
Nem tudhatjuk
Ezt a kérdést Ellen is feltette nekik mire Namjoon okosan kitért a válasz elől miszerint minden koreai tudja mi az a hookup
Ez egy angol szleng szó ami azt jelenti hogy együtt lenni valakivel vagy szexuálisan vagy anélkül
Viszont én nem tudom elképzelni a fiúkról hogy ők csak a szex miatt járnának egy lánnyal(ők férfiak :D meg kell őket érteni nem olyanok mint mi nők és ugyanúgy vannak nekik is vágyaik mint bármelyik másik férfinak a világon)
Tudod kedves 4-es válaszoló, nem véletlen,
hogy nem engedik ne legyen egyiknek se barátnője. Mert fiatalok, tehetségesek, jó képűek és hát nem véletlen, hogy több lány rajongója van. Igen, tényleg jók a zenéi, de nyilván vannak lányok(beleértve engem is) akiknek tetszenek. És csak szeretnének tájékozódni. Szerintem semmi baj sincs ha érdeklődik egy lány egy fiú iránt
MAGYARORSZÁGON SZERETNEK VÁJKÁLNI AZ IDOLOK ÉLETÉBE?XDDD
akkor te nem ismered még a koreai sasaengokat drágám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!