Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Shawn Mendes-nek miért van...

Shawn Mendes-nek miért van annyi 'szakítós', 'szívösszetörős', 'más jobb nálam', 'te jobbat érdemelsz' dala?

Figyelt kérdés

Biztos ti is észrevettétek már, hogy ez a helyes 20 éves fiú egyedül nyomja. Lehet csak én gondolom így, de szerintem rettentő magányos. Nézzük pl. az In my blood című számát:I need somebody now (Most szükségem van valakire.). Vagy például a Treat you better: I know he's just not right for you (Tudom hogy nem hozzád való).

Lehet valami fiatalabbkori fájdalmát írja le ezekben a dalokban. Mégis, nekem nagyon furcsa.

Ti mit gondoltok?

2018. aug. 20. 20:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
A Treat You Bettert nem is ő írta. Az In my blood pedig, ahogy mondták a pánikbetegségéről szól, hogy meg tudja értetni a rajongóival, hogy neki sem fenékig tejföl az élete, annak ellenére, hogy világhírű dalszerző, énekes.
2019. jan. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!