Mikor jön a BTS Magyarországra?
Az előttem író leírt mindent ami lezajlott a fejembe miközben olvastam a kérdésed.
Őszintén szólva igen..nem hiszem hogy Magyarországra jönnének,de egyszer üzentek nekünk és a Home Made Asia-nak, szóval a remény hal meg utoljára:)
Az idoloknak a munkájuktól sajnos nincs idő mézes mázas percekre, ezért sincs barátnőjük, egyszer Jhope azt is mondta ha jól emlékszem (nem szó szerint irom, szó szerint már nem emlékszem rá)csak valahogy így mondta "még aludni sincs időnk akkor minek a szerelem?"így,vagy ehhez hasonlóan mondta,nem akarom átkeverni a beszédet de valahogyan így fogalmazott.
Ha van is,akkor pont nem fogják elmondani mert sok rajongó csalódott lenne
Egyszer nekik is lessz,itt most nem arra kell gondolni hogy örökre magányos farkasok maradnak,de épp pl a BTS a felkapott és a karriert helyezik előtérbe, ők sem lesznek mindig felkapottak, hogy őszinte legyek.
Majd az idolosdis után eljön nekik is a nagy Ő,de lehet még közbe 😁
A BTS olyan mint régen pl az 1D vagy JB,mindig van valami MÁS amiért oda van a társadalom apraja meg nagyja egyaránt:D
Utolsó voltam még!!
A randis kérdést Ellen is feltette nekik. Namjoon diplomatikusan kitért a válasz elől.Tehát lehet nem véletlenül.Ha nem randiznának, akkor simán megmondhatta volna,hogy nem és kész.Vagy ez annyira tabu téma náluk, hogy se igent, se nemet nem mondanak.Nem tudhatjuk.
Nekem is Tae a biasom, de soha nem fogok vele találkozni, ez tuti.Koncertjegyhez sem egyszerű jutni(4 órán át küzdöttem két berlini jegyért,hiába) mondtam is a barátaimnak nagyobb az esélye,hogy Szöulban meglátom valamelyik tagot az utcán,mint egy koncertre,ne adj isten,egy fanmeetingre eljussak.
De mit is mondott pontosan Namjoon? kicsit gyenge az angolom ezért nem nagyon értettem, viszont az kivehető volt számomra hogy nem a kérdésre válaszolt
Viszont lehet az is hogy náluk már tényleg tabu téma ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!