Színésznők / Színészek lehetnek diszlexiásak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:20
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem..(színésznő vagyok)..mert ugye minden úgy kezdődik hogy olvasópróba....bár ha nagyon tud játszani...De valahogy a két dolog nem jön össze.
2/12 anonim válasza:
találtam egy listát a diszlexiás színészekről:
Harry Anderson
Orlando Bloom
Harry Belafonte
Charley Boorman
Tom Cruise
Dave Foley
Danny Glover
Whoopi Goldberg
Susan Hampshire
Jay Leno
Christopher Lowell
Keanu Reeves.
Kiera Knightley
Edward James Olmos
Oliver Reed.
Billy Bob Thornton.
Tom Smothers
Vince Vaughn
Robin Williams
Henry Winkler
Loretta Young
és salma hayek is az(a magyartanárom mondta, én hiszek neki)
3/12 anonim válasza:
ja én azt hittem színművészekről beszéltek:)
4/12 anonim válasza:
Daniel Racliffe (asszem igy irják, m1)szal, Harry Potter diszlexiás és interjút is adott asszem a BRAVOnak vagy az IMnek
5/12 A kérdező kommentje:
Én is ismerek egy diszlexiás színésznőt (Laura Innes-Emergency Room, Kerry Weaver) de érdekelt, hogy hogyan vélekedtek e felől, mert nem tudtam elhinni, hogy lehet vki diszlexiás színészként...
2010. jún. 21. 10:17
6/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem gondoltam volna, hogy ennyi tehetséges színész diszlexiás. :)
2010. jún. 21. 10:18
7/12 anonim válasza:
Igen, Orlando Bloom is diszlexijás!
8/12 anonim válasza:
szerintem a szinműre való bekerüléssel lehetnek gondok, mivel oda magasszintű irodalmi műveltség kell, amit gondolom bizonyítani is kell, pl egy emeltszíntű magyar érettségivel, vagy a saját házi felvételijükkel. Tehát írni mindeképpen kell hozzá, és mivel aki ilyen betegségben szenved ezekből fel van mentve, ill. a helyesírása nem jó így esélytelen a bekerülés. Persze valami nevenincs Szinész2 képzésre ha van elég pénzed simán felvesznek.
9/12 anonim válasza:
Hát igen de ez nagyon nagyon nagyon nagyon ritka és ráadásul shoz vérprofinak kell lennie :S
10/12 anonim válasza:
diszlexiának is vannak különböző fokozatai. az enyhébbtől a súlyosig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!