Mi a véleményetek a 2010-es VIVA COMET-ről?
Figyelt kérdés
hogyan vélekedtek arról, h senki nem énekelt élőben, nem volt kivetítés, a wc és a bűfé előtt km-es sorok.. csak én érzem úgy h felesleegsen adtam ki 3800ft-ot? O_O2010. jún. 20. 17:55
1/7 anonim válasza:
szánalmas az egész.jól lerántják az tiniket, akiknek az agyát egész évben mossák az idióta műsoraikkal.A kometet meg eladják úgy, mint vmi kib.szott nagy díjátadót, pedig csak több tízezer tinilány feltöltőkártyájának eredménye.Persze nekik megéri, hatalmas nagy afterparty, lehet ingyér'piázni, felszedni playmateket, narkós szétvarrt rocksztárokat.
3/7 anonim válasza:
Cascada énekelhetett volna többet is ;D
4/7 anonim válasza:
Szánalmas hogy kik lettek díjazva....Előadók átlagéletkora kb 18 év....ááá szánalom.
5/7 anonim válasza:
Én csak véletlenul kapcsoltam oda... és tiszta szánalom volt az egész, egy színvonalatlan semmi! Még viccnek is rossz, hogy olyanok kornyikálnak, akik egy kicsit sem tudnak énekelni, stílus nélkul, mind ugyanolyan..
Én biztos, hogy egy forintot sem adtam volna ki ezért a hulyesgért!!
7/7 anonim válasza:
A Bence csúcs volt:)) Igaz nem voltam ott de láttam a videót..De azért ígyis bejön (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!