Jintro?! Kpopperek! Mi a véleményetek Jin intrójáról?
Szerintem eszméletlenül jó hangja van^^
És egyébként kíváncsi vagyok nektek a vocal line intrójai közzül melyik a kedvencetek?
Serendipity,Euphoria,Singularity vagy az Epiphany?
Serendipity
Nekem nagyon nagyon tetszett^^ Alig vártam, hogy legyen végre egy Jintro is. És eszméletlen magasan énekelt, gyönyörű volt. Nekem személy szerint a Serendipity tetszett a legjobban, de persze az összeset imádtam.^^
Annyira várom már a comeback-et.!*-* Nagyon kíváncsi vagyok az új dalokra. *-*
Igazából a legjobban engem is a Serendipity fogott meg, aztán az Euphoria is ott van,ami szintén számomra elég megható
A Singularity nekem inkább olyan nosztalgikus féle és ez az Epiphany is,viszont az Euphoria-n és a Serendipity-n elsirtam magam:')
Nekem is hasonló a véleményem
A Serendipity egy aranyos, fülbemászó,szerelmes dal amire Jimin hangja még jobban rá dob^^
Az Euphoria szintén egy szerelmes dal,de számomra inkább már a meghatóbb számok táborába tartozik, imádom<3 egy ideig arra voltam rá függve🤭
Számomra a Singularity irtó szexi,Tae hangját imádom, mégis benne van az a lázadás,wáhh nem tudok vele betelni😍
Az Epiphany meg valami irtó gyönyörű és karizmatikus dal számomra 🤗 Jin hangjába bele bódultam 🤤
Szóval mind jó,mind el mond valamit a maga módján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!