Mi a véleményetek a Bagossy Brothers Company-ról?
Figyelt kérdés
Én nagyon kedvelem őket, jelenleg szerintem a legjobb erdélyi együttes. Pár év múlva biztos jobban megismeri majd őket a közönség. Ti mit gondoltok?2018. aug. 7. 23:52
1/6 anonim válasza:
Aranyosak. Szeretem tőlük az Olyan ő dalt.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem csak az egyik legjobb erdélyi együttes, hanem összességében az egyik legjobb magyar együttes. Új fénypont a magyar zenei kultúrában.
4/6 Laylah válasza:
Nem a stílusom, nagyon nem, de szoktam értékelni a művészetet. Egyedül az Olyan ő c. számot hallottam, de abban minden kusza. Rímek itt-ott, más helyen egyáltalán nincs, a szöveg helyenként erőltetett, értelme nem sok. De ami a legjobban kiakasztott, az a nőnek a népdalénekes-hangja. Tudjátok, mikor valaki nem szépen énekel, hanem erőből, hangosan, szinte kiabálva, aztán reménykedik, hogy jó hangokat talál el, számomra ennek eléggé ordenáré, közönséges hatása van.
5/6 anonim válasza:
Nos, nyilván nem véletlen nyertek díjakat, és vannak különböző toplistás dalaik! Már most nagyon ott vannak a top előadók között és ez maradni is fog.
Persze a vélemény szubjektív, nem mindenki tudja értékelni a művészetet. :)
6/6 anonim válasza:
A 4esnek teljesen igaza. Ez egy együttes egy vicc. Egy művészieskedő, semmilyen erdélyi zenekar, az énekes hangja szörnyű, a rímekkel komoly gond van.
Úgy látom, zömében azért nem is épp az értelmiség hallgatja őket, az egyszerűbb embereket pedig meg lehet etetni, ők elhiszik, hogy valami giényes művészi produkciót hallanak. A magyarok egyébként sem igényességükről híresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!