Tudnátok nekem mondani BTS fanfictionokat?
My Little bangtan story(Jungkook ff)
The vocalist (Jimin ff)
Ezt a kettőt nagyon ajánlom neked!
Egyébként töltsd le a wattpadot,ott rengeteg ff van^^
szia!
@felichann összes könyvét ajánlani tudom. igényesen és szórakoztatóan fogalmaz, mindezt vegyítve a komoly témákkal. itt van tőle pár cím:
- bukottak (v ff.)
- trainee (jimin ff.)
- autumn rain (suga ff.)
@ismeretlen99 most futó yoonmin sztorija a második, kapcsolódó része az első könyvéhez, melynek először a címe (jimin ff.)
@VictoryArmy ugyanúgy egy Jimin főszereplésű történeten dolgozik, bár az jelenleg igen lassan frissül. a címe search me, melyben egy váratlan és igazán zötyögős szerelem bontakozik ki a szereplők között
@redroseindarkness pici író, eltörpül a többiek mellett, akik azért elég sikeresek. viszont szerintem ő is poénos ficit visz, egy yoongi fanfiction-t, őszi eső címmel. sok benne yoongi és a lány között a beszólogatós párbeszéd, de a történet amúgy tök menő :D
@david_lluca a lámpalázas szerelem című művével egy kedvencem. jimint állította be a főszereplő csaj párjának, és kettejük kapcsolata iszonyatosan aranyos :3
remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!