Hogy jellemeznétek dr. House karakterét?
Figyelt kérdés
bunkó, de mégis kedves???:O okokat is kérek!2008. nov. 1. 15:03
1/10 anonim válasza:
Szeretnivalóan bunkó. Nem lehet nem szeretni, de pont azért szeretem, mert bunkó... :D
2/10 anonim válasza:
szarkasztikusan,önironikusan ellenséges:-)de csípnivaló!!
3/10 anonim válasza:
Cinikus, egy szarkasztikusan bunkó segg :)
Amúgy meg egy addikt gyáva kisgyerek:D
4/10 anonim válasza:
Ennivalóan mogorván beképzeltül szarkasztikus ^^
5/10 anonim válasza:
egyszerűen tahó!de szerintem tök jófej
7/10 anonim válasza:
ironikus, tapló, mindenkit végig sért, akit legjobban azt kedveli. Egyébként zseniális egyéniség, ezért áll neki jól. Különben....
8/10 anonim válasza:
Kiálhatatlan,önző,kétszínű,arrogáns és valami irtózatosan kőbunkó alak!Remélem ilyen orvos tényleg csak a "mesében" létezik!
Szerintem,ha Laurie az életben is ilyen lenne,már rég nem élne!;)
9/10 anonim válasza:
nemigaz, milyen naaagyésszééép kék szemei vannak. bunkó, arrogáns, néha nem tudja hol a határ a vicc és a szemétség között, de mégis vannak pillanatok mikor elérzékenyül és kedves is tud lenni.nem tud nyitott lenni egy kapcsolatra. állati jó humora van, jó a mimikája :D vadító *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!