Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hol lakik Tom Hiddleston?

Hol lakik Tom Hiddleston?

Figyelt kérdés
Egy rajzot szeretnék elküldeni neki a kishúgomtól :) Csak nem tudom hová címezzem. Neten sem találtam

2018. júl. 2. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Privát címre tuti, hogy nem fogsz neki tudni küldeni semmit. Az ügynökségénél a címe:

Tom Hiddleston

c/o Hamilton Hodell

20 Golden Square

London

W1F 9JL

( [link]

Az itt lévő szöveg azt mondja, hogy nem tartanak előre aláírt képeket, és hogy továbbítják a leveleket az adott ügyfélnek, amikor neki megfelelő (szóval a válasz elég sok időt vehet igénybe).

Ha autogramot (is) szeretnél, akkor küldened kell egy megcímzett és felbélyegzett válaszborítékot a levélben, amelyen a Royal Mail szabályzatában bekövetkezett változások miatt a bélyeg "UK Postage only". Azaz egyesült királyságbeli bélyeg, mivel a fent említett változtatások miatt az Egyesült Királyságból nem lehet külföldi bélyeggel ellátott leveleket küldeni. Ezt mondani kell a postán, szerintem képbe kell(ene) lenniük a dologgal.

Szóval, szerintem bepróbálhatjátok, hogy írsz egy rövid levelet neki, melyben elmondod, hogy a húgod nagy rajongója, és neki/róla rajzolta a mellékelt képet (ha nem tudtok annyira angolul, segítek megírni, írj privátot).

Nem vagyok képben annyira az úriemberrel, mennyire aktív Twitteren/Instagramon? Esetleg befényképezni a képet és betaggelni rajta?

Annak idején én is benne voltam ezekbe a rajzolós-levélírós dologba, pár helyről jött is válasz :)

2018. júl. 3. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nagyon sokat segítettél :) Angolul tudok, írni is akarunk neki ha már azt elküldjük. :)
2018. júl. 3. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Londonban lakik, nem túl messze a Hampstead Heath-től, de valóban az ügynökség címére kell küldeni a leveleket.
2018. júl. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!