Hol lakik Tom Hiddleston?
Privát címre tuti, hogy nem fogsz neki tudni küldeni semmit. Az ügynökségénél a címe:
Tom Hiddleston
c/o Hamilton Hodell
20 Golden Square
London
W1F 9JL
( [link]
Az itt lévő szöveg azt mondja, hogy nem tartanak előre aláírt képeket, és hogy továbbítják a leveleket az adott ügyfélnek, amikor neki megfelelő (szóval a válasz elég sok időt vehet igénybe).
Ha autogramot (is) szeretnél, akkor küldened kell egy megcímzett és felbélyegzett válaszborítékot a levélben, amelyen a Royal Mail szabályzatában bekövetkezett változások miatt a bélyeg "UK Postage only". Azaz egyesült királyságbeli bélyeg, mivel a fent említett változtatások miatt az Egyesült Királyságból nem lehet külföldi bélyeggel ellátott leveleket küldeni. Ezt mondani kell a postán, szerintem képbe kell(ene) lenniük a dologgal.
Szóval, szerintem bepróbálhatjátok, hogy írsz egy rövid levelet neki, melyben elmondod, hogy a húgod nagy rajongója, és neki/róla rajzolta a mellékelt képet (ha nem tudtok annyira angolul, segítek megírni, írj privátot).
Nem vagyok képben annyira az úriemberrel, mennyire aktív Twitteren/Instagramon? Esetleg befényképezni a képet és betaggelni rajta?
Annak idején én is benne voltam ezekbe a rajzolós-levélírós dologba, pár helyről jött is válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!