Elnézést, de pontosan mit értettél tenyérbemászó alatt?
Vagy milyen megnyilvánulásai alapján jutottál erre a következtetésre?
Egyébként azt mondják, hogy ha sztár vagy idol akarsz lenni, akkor kicsit örültté kell válni. Na most valaki félreérti a "kicsit" jelentését, valaki meg nem is tesz ilyesmit.
Tényleg kíváncsi vagyok, miért tartod Jungkook-ot idegesítőnek, mert így nehéz válaszolni. :)
Jó, nem kell hozzá rajongónak lenned, nem tudom a jövőben fogsz-e nézni róluk videókat, ne is válaszolj, a te dolgod.
De Kookie egyáltalán nem "tenyérbemászó". Illetve örülök hogy a szót lecserélted az unszimpatikusra, csak így már a kérdés valahogy így hangzik: "Miért olyan unszimpatikus nekem Jungkook?" Kicsit vétéef, de édesem ezt csak te tudhatod.
11-es: Egy az egyben a viselkedésére értettem, amit én az interjúkból szűrtem le. Mint válaszoltam már,a srác számomra "túljátszottnak" tűnik. De már visszaszívtam.
12-es: Nem vagyok nőnemű, szóval az édesem szót hanyagoljuk kérlek. És igen, így már kicsit "wtf", viszont a kérdés innentől fogva tárgytalan.
A kérdező talán arra szeretett volna utalni hogy már Jungkook folyik a csapból is😅
Igen, mostanában elég felkapottak lettek,Jungkook eddig is elég híres volt mint nemzetközileg mint Koreában, pláne a Fake love és a 2018-as Billboard óta.
Ez a tenyérbemászó kijelentés picit sértő,mivel Jungkook egyáltalán nincs eltelve magával(mint pl EXO-s Sehun,kövezzetek meg de számomra egy kicsit olyan,de amúgy szeretem őtet is^^)
Jungkook inkább egy félénkebb fiú, jó lehet a fellépések előtt rá/rájuk erőszakolják,hogy legyenek picit vadabbak de az megjátszás, ismétlem MINDENT AMIT A KAMERA VESZ AZ MEGJÁTSZÁS.Senki és te sem tudod hogy valójában milyen egy másik ember míg nem ismered meg közelebbről, szóval nem szabad másokat előre megítélni mert az néha már undorító viselkedés tud lenni, pláne ha mindenkiről
Jungkook nem tenyérbemászó,csak felkapott, bár szerintem még ő is meglepődhetett rajta :'D
Utolsó kicsit túlzásba viszi, bár igaza van,Jungkook 21 éves létére elég félénk, és gyerekes is, viszont ez a maknae dolga..
#18 akkor amikor te írtad 21. életévében volt, és egy kicsit gyerekes, de az összes ARMY, meg kpop rajongó tudja, hogy általában ilyenek szoktak lenni a maknaék!
Kérdező! Hogyha te jobban beleástad volna magad, akkor tudtad volna, hogy Jungkook nem tenyérbemászó, és nem is lehetne unszimpatikus. Nézz meg pár Run BTS részt ahogy az előttem lévő is tanácsolta, és nézz meg néhány fanmeetinget! Hogyha megnézted, majd akkor válaszoljál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!