Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ma fogok talizni Cascadaval...

Ma fogok talizni Cascadaval (nyertem VIVA Cometes játékon) és nem tudom, mit kérdezzek tőle, mert már parázok egy kicsit. Segítesz?

Figyelt kérdés
Mellesleg angolul középfok megvan ,de para van
2010. jún. 17. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
háj, wazzap cascada?
2010. jún. 17. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:
lool
2010. jún. 17. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Fordítsd le ezt ez jó duma lenne!

Szia az én nevem xy. Nyertem egy játékon, aminek nagyon örülök és a nyeremény nem más volt mint h beszélhetek veletek. Nagyon szeretem ezt a bandát. ( Ha más nincs ezt is mondhatod:) Hogy utaztatok, milyen Magyarország? stb.

Érted ha már nem tudsz mit mondani kérdezhetsz is, az is lehet h Ben vagy Zola vagy Ada is ott lesz kitudja...

2010. jún. 17. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm. Nemsokára indulok :SS
2010. jún. 17. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy eleinte miért csak koppincs dalokat discosított meg? Jah, meg azt is kérdezd meg tőle, hogy ki tolta ilyen jól a szekerét? Jah meg azt is, hogy hol tanult meg olyan jól tátogni a koncerteken?:

http://www.youtube.com/watch?v=H_EawBXSyuI

2010. jún. 17. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

irigykedsz uccsó? mi? :D

amugy milyen volt kedves kérdező? :D

2010. jún. 19. 21:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Naaah most kerültem net közelbe. Aranyos volt Cascada. Jött egy tolmács csaj is, de addigra már egyáltalán nem paráztam. Megkérdeztem, hogy tetszik neki Pest, volt e már valaha itt, megdicsérte a sminkem én a tetkóját meg a haját. Kérdezte, hogy pesti vagyok-e, angolon kívül milyen nyelven beszélek. Ilyesmik voltak. Aranyos volt, tényleg.
2010. jún. 20. 14:46
 8/8 elistvan ***** válasza:
Bírom az ilyen embereket bazzeg akik egy emberrel azonosítják a zenekart. Te akkor Natalie-val találkoztál az énekesnővel. Mivel a produceri részét Manuel Schleis azaz DJ Manian végzi a dolgoknak. Talán utána kéne olvasni mielőtt ekkora blődségeket állít az ember. A scooter is 3 tagú és nem csak a szőke srác (H.P. Baxxter) van benne. Ja és eleinte voltak bőven olyan számaik amik tvben sosem mentem sajátok és nem koppintások. Pl a Bad Boy 2004-ból nem tudom a jelenlévők közül hányan hallottak róla. Csak egy ideje felkapta a magyar viva is őket.
2011. máj. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!